En fortryllende start på efterårsferien i LEGOLAND

Guitar Hero Live Supreme Party Edition

guitar hero live party edition guitar hero live party edition{Konkurrencen er afholdt af Activision}

Det lyder max kommercielt med den overskrift, men jeg får ikke en krone for det her. Til gengæld kan en af jer/jeres mænd/ jeres børn vinde en mega sej præmie, og den mulighed synes jeg ikke, I skulle gå glip af. Faktisk blev jeg spurgt, om jeg selv ville prøve det nye Guitar Hero spil, men vi har desværre ikke en Playstation 4 eller Xbox One. Tror I lige at Thomas blev skuffet? 😉

SÅ! Til sagen. En af jer kan vinde den nyeste version af Guitar Hero spillet, hvor der er masser af sange at vælge imellem. Og der bliver løbende tilføjet nye, så man ikke kører træt i de samme sange. Der følger to guitarer med til spillet, så man kan hygge sig med det som par om aftenen, eller når vennerne har været til middag. Eller hvis I bare godt kan lide festlege 🙂 Spillet kommer kun til Playstation 4 og Xbox One.

Alt I skal gøre for at vinde konkurrencen om Guitar Hero Live Party Edition er at skrive en kommentar herunder, hvor I fortæller hvem der skal spille spillet, hvis I er så heldige at vinde. Elsker du selv at spille, eller vil du bruge det som gave til din kæreste, ven eller et familiemedlem? Og hvilken spillekonsol, vi du vinde spillet til?

Vinderen bliver trukket d. 26. oktober.

———————————–Vinderen er fundet vha. Random.org—————————————

Det blev Signe O. Tillykke. Du bliver kontaktet pr. mail 🙂

24 kommentarer

 • Signe O.

  Hej Signe
  Jeg ved ikke, hvad der er galt, men du modtager åbenbart ikke mine mails.. Har netop sendt dig en – kommer den igennem til dig?
  Kh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Ismaili

  Jeg vil spille med min kæreste. Vi krydser fingre for at vinde det til playstation 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Jeg vil gerne spille det sammed med min kæreste på ps4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Den vil jeg meget gerne give til min mand, Han har en PS4 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Neipart

  Min søn er vild med det. Han ønsker sig det til Playstation 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg vil bruge det sammen med min hustru. 🙂 PS4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Tænker at alle Billerne skal rocke for hårdt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bonne

  hygge i stor stil !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Den vil jeg meget gerne give til min mand, så jeg kan tæske ham i det. Vi har en Playstation 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ha, det skal jeg da selv – det er seriøst så sjovt, og jeg er bedre til det (endnu) end børnene, og det er jeg barnlig nok til at synes er totalt fedt …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruud van Kordenoordt

  pling plong

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil spille med min mand og vores børn 🙂 Det vil også være sjovt til en familieaften med resten af familien og med venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Årh det ønsker min mand sig! Han og pigerne gik helt amok da vi besøgte venner der havde det – så sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hvis jeg er heldig så skal min mand have det så han og sønnike kan spille Guitar Hero 🙂 min søn elsker nemlig at lege at han spiller guitar. Så det vil være et hit 🙂 og lidt sjovt da manden og jeg spillede det en del for flere år siden inden vi fik vores søn 🙂
  Jeg er blevet informeret om at det skal være til en Playstation 4 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min kæreste Anders skulle spille det. Jeg ville elske at se på imens der bliver spillet andet end Fifa. Det er nemlig mere kedeligt end at se en ægte fodboldkamp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min søn, Karl, der netop er fyldt 7 år og har fået en PS4 (vi kapitulerede efter at jeg fik flyttet nogle fordomme og måtte indrømme, at ungerne er vældig sociale når de spiller. Og så er jeg overrasket over, at jeg selv synes at det er sjovt at være LEGO Batman og slå alle skurkene til plukfisk). GuitarHero ville være en fantastisk måde at få lidt musik ind i spillene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Min søn Lars skal forkæles hvis jeg er den heldige, – og ønsker mig det til Playstation 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Den vil jeg gerne vinde til min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  Fedeste gaw ever.. min kæreste og jeg spillede enormt meget guitar hero både da vi havde en ps2 og PS3. Men så gik vores konsol i stykker og vi savner lidt tosomheden i at kunne sidde en lørdag aften, med en øl, når vores søn sover og game løs. Og nej, vi er ikke de traditionelle gamere – det er bare guitar hero vi synes er here morsomt. Så jeg vil elske at vinde til en ps4 så vi igen kan finde den hyggelige tosomhed frem som dengang for 10 år siden hvor vi startede med at kæreste rundt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise o

  Har desværre ingen af konsollerne selv, så vil forære det til min veninde og håbe på hun invititere mig til at prøve det på hendes Playstation 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sørensen

  Jeg vil gerne vinde til Xbox One – til min dejlige bonusbror. Det kunne være så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Min søn på 12 har længe ønsket sig Guitar Hero til sin PlayStation 4. Nu skal det ikke gå op i tårer og pudsede glorier og “ta’ mig, ta’ mig” 🙄 – men lad os bare sige, at den økonomiske situation herhjemme gør, at det kunne være intet mindre end fantastisk at vinde det til ham… Så jeg krydser fingre! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paul Zacho

  Hvis jeg vandt ville jeg spille med min gode ven, som bliver far her til december. Jeg er selv far, så det er ikke meget tid der er til at få spillet guitar, men hvis jeg vandt det her, havde jeg en lovlig undskyldning, for at spille i hvert fald en gang om måneden 😉
  (ønsker spillet til ps4)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Super fedt! Det vil jeg gerne vinde og spille med min bror. Xbox One…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fortryllende start på efterårsferien i LEGOLAND