Børn,  børnetøj,  Shopping

Mere vinterstøvlesnak

vinterstøvler fra kavat

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}

Så har vi fået endnu et par vinterstøvler på plads. De kan bruges til både piger og drenge, men vores er altså købt til Vega. Jeg var en smule nervøs for hendes mening om dem, for hun var nemlig ikke taget med på råd, da jeg købte dem. Men hun var vild med dem! De er gode at have på, og har et sporty udtryk, som hun ret godt kan lide. De løber jo tur hver morgen i skolen, og her er vinterstøvlerne også perfekte fordi de sidder godt til på foden og er ultra lette.

Vinterstøvlerne er fra svenske Kavat, som er 100% kromfrie og certificeret med EU’s Ecolabel. De er forede og virker dejligt varme. Og så er de vandtætte. Jeg købte dem på udsalg hos Lekmer (hvor der lige nu er fri fragt på alle børnesko og 26% rabat på den her style), men de har dem også hos Boozt, hvor man lige nu kan få 4 for 3 på alle styles fra Kavat og i øvrigt også på Angulus, Wheat, Hust & Claire, Name it og flere indtil på søndag.

vinterstøvler kavat vinterstøvler børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.