På tur ved Hindsgavl og på jagt efter små væsner

Nyt i garderoben på budget

img_6182

img_6184annon_blog

Egentlig skulle der ikke shoppes mere i den her måned, men når ens mor tilbyder at passe alle tre børn, så man kan få lov at kigge i butikker helt på egen hånd, så er det svært at sige nej.

Egentlig var det min hensigt kun at købe den her fine nude basistrøje til mine højtaljede nederdele og culottes, men jeg også endte med to nye lækre vamsede striktrøjer, der var sat ned til halv pris. Perfekt, hvis det virkelig viser sig at blive den koldeste vinter i 100 år!

Og ja, så købte jeg også det sæt, jeg har på her på billederne. Ret fint synes jeg, og så er der lidt 70’er stemning over det. Det er meget budgetvenligt. Striktrøjen i viskose kostede 159kr lige her og nederdelen 259kr lige her. Den er i øvrigt kraftigt inspireret af den flotte denimnederdel fra WoodWood, som jeg ikke har råd til lige nu.

img_6183img_6180

2 kommentarer

 • Anne

  Hej:)
  Undskyld jeg skriver vedr. noget til dette indlæg, som slet ikke har relevans. Men, det er angående din stokke crusi;) Da I lavede barnevognen om til en klapvogn, hvad brugte I så af kørepose mv.? Overvejer at købe en voksi, men er I tvivl om den passer til.
  Tak for en kanon blog!
  Mvh anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe/ Kiddo

   Hej Anne
   Tusind tak for din kommentar. Vi havde en efterligning af en Voksipose fra Føtex, sol vi brugte i kort tid. Men han var nok 9 måneder da vi skiftede, så ret hurtigt brugte vi bare en dyne og så havde han en fleecedragt på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur ved Hindsgavl og på jagt efter små væsner