Mor-livet

Nyt til mor-garderoben og en venindedate

striktrøje FW16

strik cosLæberne bliver tørre, fødderne iskolde og fingrende så stive, at man ikke kan skrive en sms uden at ramme de forkerte taster 38 gange. Efteråret har ramt hårdt, og jeg har udvidet garderoben med den dejligste strik, som skal holde mig varm gennem hele det næste halvår. Den er helt perfekt til dagene på uni og ikke mindst weekend-hyggedage, hvor tøjet gerne skal være vamset og lunt!

Jeg var i COS i sidste uge, og jeg kunne have købt den halve butik. Der var simpelthen så meget fint tøj og flotte sko, at det  var yderst vanskeligt at begrænse sig. Jeg fik 14 ting skåret ned til tre. Den ene var striktrøjen herover, det andet en hvid oversize t-shirt på udsalg og den tredje en fin strik, som var lidt mere hen af noget officewear til de dage, hvor jeg er på job. Den må vises frem meget snart.

Forinden havde jeg købt et par sneakers til halv pris hos Munkstore. De er helt plain og råhvide. Lige som jeg kan lide det.

hvide sneakers udsalg

Tilbage til Cos. Jeg var faktisk i COS, fordi jeg skulle mødes med yndlings-Signen, som jeg ikke havde set i månedsvis. Jeg var som altid i alt for god tid, og udnyttede det til at forkæle mig selv lidt.

Endelig havde vi fået stablet en venindedate på benene. Egentlig skulle vi have været i biffen og set Bridget Jones, men eftersom det var så længe siden, blev vi enige om at droppe biffen og nyde vores mad fra 42RAW, så vi kunne få snakket igennem. Hold nu kæft, det er længe siden, jeg har talt så hurtigt og så meget. Vi havde virkelig meget, vi skulle nå på ganske på timer, og munden stod ikke stille på nogen af os. Efter maden gik vi videre ud i byen til et enkelt glas vin, inden vi tog hjem. Ih det var hyggeligt som altid, og fik mig til at længes tilbage til barselstiden, hvor vi gerne mødtes ugentligt.

raw 42

img_5721

2 kommentarer

  • Signe

    Det var SÅ hyggeligt! Bliver helt høj af de dage, søde Signe.
    Har btw tænkt på din strik siden. Tror, jeg er nødt til at investere i en magen til. Den ville nemlig være perfekt til mine midinederdele også 🙂

    • Signe / Copenhagen Kiddo

      Den er altså også dejlig… men fælder en del 😉 Det er angora… er det noget med, at man kan lægge den i fryseren, eller er det en skrøne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *