Børn,  Familieliv

Weekend med halloweenfest

halloweenudklædning

I har måske allerede set billedet her, hvis I følger med på Instagram. Det er fra weekendens børnefødselsdag, som vi holdt i halloweentema. Det var ret oplagt nu, hvor der allerede havde været halloweenfest på skolen. SÅ var tøjet til børnene ligesom købt.

Vi var fem forældrepar sammen om at holde for vores børn, og det var virkelig dejligt at kunne deles om planlægning, forberedelse og udgifter.

img_6339Jeg var død brud. Og kun fordi jeg i ren spontanitet en gang for længe siden købte den smukke hvide kjole, fordi den var på udsalg. Det var nærmest sådan en kjole, jeg ville ønske, at jeg blev gift i 😉 Men hvornår har man en lang hvid kjole på? Aldrig! Så derfor har den bare hængt i skabet og ventet på en lejlighed. Det blev så til en børnehalloweenfest! Mærket laver i øvrigt nogle enormt fine festkjoler til gode priser. I kan selv tjekke dem ud her (reklamelink)

img_6338

img_6336

De andre forældre havde lavet super sej halloweenmad, og der manglede i hvert fald ikke søde sager!halloweenmad

På fredag skal vi holde endnu en børnefødselsdag. Denne gang for pigerne i Vegas klasse. Vi holder det i samme tema, hvilket gør det dejligt nemt. Så kan vi nemlig genbruge pynt og gode idéer fra i lørdags. Og så er udklædningstøjet også tjent hjem.

Jeg havde i øvrigt printet et hav af kopi-tegninger ud fra Pinterest og købt billige tusser i Flying Tiger. Tegnebordet var et hit, når nogle af børnene lige havde brug for at trække sig og få lidt ro.

halloweenfest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *