JULEHJÆLP : Børn hjælper børn

Adventsgaver til de større børn

adventsgaver store børn

annon_blogJeg fik faktisk shoppet en smule under fredagens og lørdagens tilbud. Der var lidt at spare på de julegaver o jeg havde planlagt at købe alligevel. Så jeg kunne lige så godt tage de 20-30% med. Jeg fik også købt adventsgaver, som dog ikke var nedsat, men det var så rart at få klaret. Hvad jeg lige havde glemt undervejs var, at det jo allerede er i dag, at det er første søndag i advent, så pakkerne nåede selvfølgelig ikke frem til tiden!! Så vi måtte lige finde en nødløsning på den første gave fra julemanden!

Hvis I stadig mangler adventsgaver til de kommende weekender og har lidt større børn, så fandt jeg flere gode ting i min søgen. Vi prøver så vidt muligt at holde weekendgaverne på et beløb, der svinger mellem 40-80 kr.

Milk lampe (findes også i pære HER)// Tegnebog – lær at tegne mennesker // Glimmermasker // Børnevenlig neglelak // Væv (som jeg har tænkt mig at låne) // LEGO minifigurer // Tegnebog – Lær at tegne dyr // LEGO Nexo Knights // Is-halskæde /

Hvis jeres børn derudover har konsolspil såsom LEGO Dimensions, Disney Infinity eller Skylanders, så er der ofte også figurer på tilbud til 90 kr. Disney Infinity endda helt ned til 25-40 kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEHJÆLP : Børn hjælper børn