Familieliv,  livsstil

En tur på chokoladefabrikken & konkurrence

magasins chokoladefabrikmagasins chokoladefabrik  magasins chokoladefabrik

{Annonce – Konkurrencen afholdes af Magasin}

Folke er enormt glad for at udfolde sine evner i et køkken, når altså ikke LEGO’et står og kalder på ham inde på værelset. Han har altså allerede været på en uges madskole i sommer hos Timm Vladimir, og nu kan han også skrive chokoladekursus på på sit børnekokke-cv! Han elsker at komme ud og lære nye ting, og når han så kommer afsted alene med mig, så kan det altså ikke blive bedre (tænker den naive mor)

Chokoladekurset var vi, som I måske har set på Instagram, på i går, da vi sammen med et par andre bloggere var inviteret ud til Magasins chokoladefabrik, hvor al chokoladen til Magasin bliver produceret. Ikke mindst deres fantastiske og friske flødeboller, som kun produceres en gang om ugen, så de flødeboller, der står i butikkerne, altid er helt friske. Desværre var der ikke flødebolle-produktion i går. Jeg gad ellers godt gå og småspise af den lækre skum, alt imens vi lavede chokolade 😉

Vi fik lov at se og høre om produktionen, og herude på chokoladefabrikken bliver chokoladen altså lavet med kærlighed. Flere af produkterne bliver malet og pyntet i hånden, og der bliver kun brugt de bedste af de bedste råvarer. Vi fik lov at prøve nogle forskellige ting af, og endte med at få lavet både pålægschokolade, slikkepinde og fyldte chokolader.

I anledning af at det er jul, har Magasin selvfølgelig også lavet julekalendere med deres skønne chokolade – både i børne- og voksenversion. Og udover at de sikkert smager fantastisk, så er det nok også de pæneste julekalendere, jeg har set. Og endnu bedre – I kan vinde en voksenjulekalender, så I kan forsøde jeres december måned med et stykke chokolade hver dag.

magasin chokoladekalender

magasin chokoladekalenderAlt I skal gøre er at lægge en kommentar herunder. Så bliver der trukket lod  allerede på søndag d. 27. november, så I kan nå at få jeres julekalender inden vi rammer d. 1.

———-KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN BLEV MARK.———-

Mark, du bliver kontaktet pr. mail i dag, så jeg kan få din adresse.

65 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *