pigeværelse
Bolig

Flot lampe til børneværelset

{Sponsoreret indlæg}

Som jeg fortalte forleden, så skilte vi os med vores fine, hjemmebyggede seng. Den måtte vige pladsen for ovenstående seng, som giver meget mere lys og plads i værelset. Vega havde nemlig 7 års fødselsdag i fredags, og planen var at hun skulle vågne op til et nyt værelse. Hun havde egentlig regnet det ud, men hun blev alligevel HELT vildt glad og stolt. Hun skulle nemlig også have alle veninderne på besøg til stor halloweenfest om eftermiddagen. Men mere om det i et andet indlæg.

Nu får I nemlig nogle billeder af værelset, som blandt andet også har fået nyt lys i form af den fine Lightbox, hvor bogstaverne kan skiftes ud, så Vega selv kan skrive, hvad hun nu har lyst til. Hun er så glad for den, og vi skal bare have fundet en plads på væggen til den. Thomas blev ærgerlig, da han opdagede, at jeg havde købt den til Vegas værelse, for han synes det var perfekt i vores stue 😉

børneværelse sovesofa opbevaring børneværelse seng opbevaring img_6475 børneværelse seng opbevaring børneværelse pige opbevaring

Der er blevet ret fint. Lampen kan købes lige her hos Coolstuff, hvor vi også købte ind til halloween. Hvad man ikke kan finde hos dem. Nogle virkelig sjove ting, men også nogle jeg virkelig gerne ville have fingrene i. For eksempel DENNE! Hvem ville ikke gerne kunne hive den frem, når der kommer besøg? Den passer faktisk meget godt til lampen, hvis nu, man ville lave hjemmebiograf 😉

I samme ombæring, som jeg købte lampen, valgte jeg at smide endnu en ting i kurven, som egentlig ikke har så meget med værelset eller årstiden at gøre, for den sags skyld. Jeg fandt nemlig SwimFin svømmebæltet, som jeg har kigget på så mange gange. Nu skulle det altså være, for Vega har så svært ved at knække koden i forhold til svømning, og jeg er ikke meget for at give hende svømmevinger på. Men den her hjælper hende til at lære teknikken med at trække mave og ryg op til vandoverfladen. Jeg glæder mig til vi skal prøve den af og træne sammen! Enten i svømmehallen eller et sted i varmen.

Hun øver allerede i sengen, kan I nok se 😉 Find den HER.

hajfinne til svømning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *