Verdens bedste fødselsdagsboller

Pokepuffs – ja hvad er nu det?

pokepuffs with chokolate

poke puffs with chokolateF kom hjem fra skole en dag og vidste bare, hvad vi skulle bage til hans og Vegas familiefødselsdag, som løb af stablen i weekenden. Pokepuffs selvfølgelig! Men hvad er nu det? Det måtte googles, og vi fandt både videoer og billeder med forskellige fremgangsmåder. Blandt andet kom vi også ind på videoen, som er nederst i indlægget her. Ganske forfærdelig, hvis I spørger mig, men Folke var solgt! Og hun er jo fuld af gode idéer og god til at vise fremgangsmåden, men tja… I kan jo selv se videoen 😉

Forresten, til jer hvis børn også elsker Pokemon, så er Pokepuffs altså kager man i spillet kan give sin Pokemon for at få den til at hengive sig og udvikle sig (så vidt jeg lige hurtigt kunne læse mig til)

For at alle børnene til festen var med på, hvad idéen med kagerne var, printede vi billeder af Pokemons der fristes med kagerne ud og lagde ved siden af kagefadet 😉

Jeg bagte chokolademuffins, lavede en lysebrun glasur og så en mørk chokoladefrosting med cream cheese, smør og flormelis. Og så sluttede jeg af med sådan en 90’er dessert-ting, som I kan se på billederne.

Jeg bandede mig selv langt væk, da jeg havde lavet frostingen. Jeg glemte nemlig i farten at vente på, at mit smør fik stuetemperatur, så min frosting skilte! ØV! Jeg prøvede tricket med at sætte den i køleskabet et par timer mere, men den blev aldrig helt fin og glat. Men børnene elskede det alligevel – på trods af den brune farve, som selvfølgelig også hev et par kommentarer hjem. I kan finde mange flere billeder af Poke puffs lige her, hvis I vil kaste jer ud i det til næste børnefødselsdag.

Jeg skulle for eksempel også have lavet dem i pink og grøn, men det kiksede, fordi jeg ikke kunne få kagen ud af mine muffinsforme, så det blev bare helt almindelige cupcakes. men de brune blev ret fine i sidste ende. Synes I ikke? Måske I kan bruge idéen, hvis jeres børn er lige så vilde med Pokemon som mine?

Og her får I så vidoen med de fine Pokemon Pokeball cake pops… hun har en masse sjove ideer på sin Yputube-kanal, så selvom hun er lidt irriterende, skal jeg nok lige have dem tjekket ud 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste fødselsdagsboller