Weekend

Tanker om ferie i en kold tid

homa away ferielejligheder annon_blog

Det er et par år siden, vi har været ude at rejse til de varmere himmelstrøg. Efter vores sommerferie, som lå i alle ugerne med regn, så kunne vi altså virkelig godt tænke os at komme lidt væk. Især efter jeg læste en artikel om, at det bliver den koldeste vinter Danmark har haft i 100 år!? Mon det kan passe? Uanset hvad, så prikker det altså til lysten til at komme væk fra hverdagens trummerum.

Parforhold og familieforholdet generelt ville også have super godt af en uge, hvor vi bare kan dase og være sammen. Det har taget lidt hårdt på os at få barn nummer tre, det skal jeg ærligt indrømme. Han er virkelig dejlig, men også krævende. Og så er der bare mange ting, man skal, når man har tre børn. Det er en kæmpe forskel at gå fra to til tre, og det er kommet lidt bag på mig. De grå hår pibler frem og jeg er enormt glemsom for tiden. Well, det hører nok med til småbørns-livet, ikke?

Ferieformen på vores næste ferie har været under overvejelser, og vi har kigget alle mulige steder. Vi har aldrig prøvet det der med, at leje en feriebolig, men altid boet på hotel. Men idéen tiltaler mig enormt meget, og jeg har derfor trawlet gennem Home Aways hjemmeside og fundet den ene tiltalende feriebolig efter den anden. Helt anderledes end det vi plejer – nemlig hotel. Og jeg kan godt lide tanken om at prøve noget andet og mere autentisk. Og det er meget nemt og hurtigt at finde gode steder på sitet.

Spørgsmålet der nu trænger sig på er bare, hvorhen? Og jeg er evig og altid dårlig til at beslutte mig, fordi der er så mange spændende destinationer, jeg gerne vil opleve. Men nu har jeg lavet en liste over de fem steder vores næste ferie kan gå til, og jeg har fundet lejligheder hvor hele familien kan være, til rimelige priser.

Det er så inspirerende at sidde og kigge, og jeg håber I også bliver inspireret til jeres næste familierejse – I kan klikke på overskrifterne for at komme direkte til ferieboligerne.

Mallorca – Cala Fornells

360a894d-ff85-41da-ac96-76488894ff97-1-10

Jeg har selv været på Mallorca flere gange som barn. Og nu som voksen har jeg med længsel set på andres feriebilleder fra Mallorca. Så snart man kommer lidt udenfor de mest turistprægede steder, er øen smuk og charmerende. Prøv lige at se, hvor lækker det her ser ud!

Miami

miami

Jeg har aldrig være i USA, men den kære Anne fra Krittewitt.dk foreslog mig en familieferie til Florida, da jeg for nyligt spurgte efter anbefalinger i mit netværk. Og tanken havde egentlig ikke strejfet mig, for jeg troede flybillerne ville være enormt dyre og langt over vores budget, men det er altså muligt at finde nogle ok billige flybilletter, hvis man er heldig. Og så er vi da sikret godt vejr, selvom vi vælger at rejse henover den danske vinter.

Marokko

marokko

Smukke og farvefulde Marokko. Det har været en drømmedestination i mange år. Jeg ville elske at gå rundt og tage billeder af alle de smukker og farverige steder, og jeg ville helt sikker komme til at bruge alt for mange penge på smukt og eksotisk interiør på markederne. Har I mon været i Marokko?

Paris

paris

Prøv lige at forestil jer at bo i Paris med den her smukke udsigt. Orv, hvor ville jeg gerne opleve byen. Heller ikke her har jeg været så heldig at sætte mine fødder, så jeg kender ikke så meget til gode områder osv. Men hvis I har gode råd og tips om byen, så tager jeg meget gerne imod i kommentarfeltet.

Skotland

bc567b65-5b2b-4465-86fa-e7c691c1ab7e-1-10680b3048-1022-42df-9058-7db08d147027-1-10Noget helt andet end de ovenstående. Men Skotland har jeg længe gerne ville opleve. Og min trang til det er ikke blevet mindre efter jeg har set samtlige afsnit i Outlander! Åh den serie tager jeg mig selv i at savne i ny og næ. Den var altså magisk, og jeg glæder mig virkelig meget til næste sæson!

Smuk natur og ro. Det kan vi som familie godt trænge til. Og det tror jeg i den grad, vi kunne få i Skotland. Og så ville jeg vente til næste sommer, hvor Vilfred er lidt større, så han er nemmere at have med omkring. Udover ovenstående hus, så er DETTE virkelig også charmerende. Uh det kribler i mig for at komme ud at rejse en masse. Jeg håber der bliver mere plads i økonomien, når vi for første gang nogensinde begge har fuldtidsjob på samme tid i det nye år 🙂 Efter vi har fået børn, har vi været studerende på skift, og det er så dejligt at der er en afslutning på studielivet i sigte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend