Weekend med barnedåb og hygge

Angulus til halv pris

angulus halv pris

annon_blogHvad end du mangler vinterstøvler til de sidste par måneder af vinteren, eller du er klar på at købe et par overgangssko. Så kan du lige nu købe Angulus med op til 50% rabat. Du bruger koden HOK13 og får dermed 10% ekstra rabat på udsalgsvarene fra Angulus, En Fant (som har det fineste termotøj og sko) og Small Rags (deres sweatpants til tumlinge sidder perfekt). Flere af tingene er allerede nedsat med 40%, så det bliver faktisk muligt at finde en del til halv pris.

Og det var egentlig blot det tip, jeg ville dele med jer i dag. Vi nyder en weekend uden for mange planer. Lige nu sover Vilfred, og de tre andre er kørt ud for at købe lidt ind. Så jeg udnyttede muligheden til at kigge forbi her. Jeg håber I får en dejlig weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend med barnedåb og hygge