Familieliv

Den der nytårsaften

kimono guldprint

Jeg havde jo egentlig sagt, at jeg vil have delt et par outfitbilleder med jer, men jeg nåede simpelthen ikke at være online, for dagen gik lynhurtigt med at få pakket og hentet min nytårsmad i Glostrup af alle steder. Jeg nåede dog at få taget et par billeder i tusmørke inden jeg havde sat håret, og inden vi kørte afsted mod Østerbro, og dem vil jeg da lige dele, omend de er meget slørede (jeg skyder skylden på T ;)).

blondekjoleIndeholder reklamelinks: Kjolen er en budgetsag fra Vila og kimonoen med guldprint er fra Selected Femme, og den er oveni købet på tilbud nu. Dén er jeg sindssygt glad for, og den kan altså pifte selv den kedeligste sorte kjole op.

Festen blev fuldstændig fantastisk, og det er vitterligt længe siden jeg har danset så meget, som jeg gjorde i lørdags! Vilfred krævede dog at en af os på skift var fraværende under middagen, og det var da lidt anstrengende, når mange af gæsterne var nye bekendtskaber. Men til gengæld sov han igennem lige fra han blev puttet ved 21-tiden, og herefter var det bare ren hygge! Alle var søde og imødekommende, og var klar på fest. Børnene hyggede sig med hinanden fuldstændig uden konflikter. Lisbeth havde pyntet så fint op og hendes mand havde sørget for de lækreste cocktails! Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg fik mad fra Gastronomiet, da resten af selskabets cateringfirma ikke lavede vegetarisk. Jeg kan love jer for, at det var lækkert og der var minimum mad til to i den store kasse med mad. Det kan anbefales til jer, som er vegetarer. Det var virkelig lækkert! Det er sjældent, at man kan få lov at bestille en enkelt kuvert, men det var heldigvis ikke noget problem her. Ser det ikke lækkert ud?

vegetarisk nytaarsmenu vegetarisk nytaarsmenu

Vega holdt ud til lidt over midnat og Folke var grydeklar kl. 3. Thomas og jeg lukkede festen med Nana og hendes mand kl. 5.20 til Bailando, hvis jeg husker korrekt! Kan I huske den? Haha!! Hvis ikke, så får I lige en opfrisker her!! Behøver jeg at fortælle, at det var hårdt at komme op på arbejde i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *