Mor-livet,  Skønhed

Finere hud med mælkesyrebakterier

creme mod bumser mælkesyrebakterier

{Sponsoreret konkurrence}

Jer, der har fulgt bloggen fast, ved at jeg har døjet med rigtig mange hudproblemer. Det er trættende i en alder af 33, at jeg stadig går rundt med teenagehud. Og næsten endnu værre er min rosacea, som giver mig røde nubrede kinder, som jeg stort set altid dækker, fordi det er så generende.

For nogle måneder siden blev jeg kontaktet omkring et hudplejeprodukt, som endnu ikke var på markedet, men som var i en testfase.  Jeg passer ret meget på med, hvad jeg vælger at teste, for jeg har fået klar besked om ikke at stresse huden med for mange forskellige produkter. Og jeg skal altid vælge meget blide produkter, som ikke “gør” for meget.

Men det interessante ved de her plejeprodukter var, at de netop var enormt milde, og så indeholdt de såkaldt LACTOPAD, som stammer fra mælkesyreteknologien. Der har været en del debat omkring mælkesyrebakterier til huden. Jeg spiser allerede mælkesyre, men virker de også ved at smøre på?

LACTOClear-serien består af tre produkter – en blid rens, en creme og en exfolierende rens.

Jeg har testet serien LactoClear et par måneder nu og virker det så på min problemhud?

Jeg fandt hurtigt ud af, at den exfolierende rens ikke gik til min papirtynde hud. Jeg er sikker på, at den er perfekt til en fedtet teenagehud med bumser. Men ikke lige til mig. Til gengæld har jeg dagligt anvendt den blide rens og cremen, og det har givet ro på min hud. Jeg har stort set ikke haft urenheder i den periode, og det har været enormt dejligt. Den har taget lidt af rødmen, men ikke nok til, at jeg har undladt at dække den.  Men det er dog stadig den bedste creme, jeg har brugt til dato, og derfor skal jeg også have købt en full size nu, hvor min tester er brugt op. Og heldigvis er de netop lanceret til markedet, så det er muligt at købe dem.

Jeg har talt med firmaet bag LACTOClear omkring problematikken i, at os med problemhud kaster penge efter mange produkter, i håbet om at blive problemhuden kvit. Derfor har de valgt at de gerne vil udlodde et sæt til værdi af 749,- til én af jer indeholdende:

LACTOClear™ Face Wash og LACTOClear™ Active Cream til daglig rens og pleje af huden, samt LACTOClear™ Exfoliating Cleanser til nænsom dybderens af huden 2 gange ugentligt.

Og til jer, som ikke vinder, kan jeg fortælle, at de lige nu har et introduktionstilbud med en prøvepakke, hvor man kan få alle tre produkter til 99 kr. (Normalpris 399,-) Denne pakke holder i ca. 1 måned, så der er mulighed for at teste den uden at skulle af med en formue.

For at deltage i konkurrencen om et sæt hudplejeprodukter fra LACTOClear, skal I skrive en kommentar herunder om, hvad I håber produkterne kan hjælpe med. Vinderen findes d. 28. januar. Held og lykke 🙂

KONKURRENCEN ER SLUT. VINDEREN BLEV STINE MED KOMMENTAREN:

“I en alder af 41 år har jeg stadig problemer med min hud, så håber jeg er den heldige vinder”

Tusind tak til jer, der deltog. Jeg ville ønske, at alle kunne vinde. Jeg håber I får bugt med jeres hudproblemer <3

 

creme mod bumser mælkesyrebakterier

29 kommentarer

 • Dorte Slouborg

  Jeg vil rigtig gerne vinde produkterne til min svigerdatter Sif. Hun døjer med uren hud, – så det ville være skønt hvis de kan hjælpe hende! 🙂

 • Anne Jensen

  Jeg døjer, ligesom dig, med uren og meget sart hud. I en skøn alder af 34…. Nu er jeg nyligt fraskilt og så småt på vej ind på datingscenen igen. Pæn hud vil klart være et skridt i den rigtige retning, i forhold til at få bygget en lettere skadet selvtillid (og hud 😊) op igen! 👍

 • Marie Parslov

  jeg ville elske at finde et produkt der kunne gøre min urene hud fin, så jeg håber jeg bliver den heldige vinder. 🙂

 • Karina

  Jeg har problemer med meget rød hud i ansigtet. Især her om vinteren. Den prikker og svier og jeg får små prikker som følge heraf. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve disse produkter og se om de gør en forskel.

 • Michelle Mai wulff

  Jeg har lidt af uren hud siden jeg fødte mit barn nr 2 for 5 år siden. Jeg er 36 og har ellers aldrig lidt af det. Det er simpelthen bare ikke fedt at sku ha teenage hud i 30’erne 🙈 Jeg har prøvet mange forskellige ting, men er ik kommet problemet til livs endnu, så jeg vil meget gerne prøve noget nyt og krydser derfor 🙏🙏🙏 kh Michelle

 • Maria Soltauw

  Jeg har sart hud, med tendens til uren hud, hvilket jeg har haft i mange år. Det er dagligt et itmrritationsmoment, og jeg leder fortsat efter netop de plejeprodukter som ikke er for skrappe, men også effektive. Måske er LACTOClear svaret?

 • Louise G

  Voksen acne. Min hud har været helt umulig e sidste 2 år😳 det er gået fuldstændig ned ad bakke siden jeg fyldte 30🙄 Er på jagt efter en god og mild serie…. Denne lyder ret interessant🙏🏼

 • Charlotte

  Jeg faldt faktisk over produkterne tidligere i dag, da jeg endnu engang desperat søgte på internettet efter gode råd til min (røvsyge)irriterende hud.
  Jeg er 27 og har aldrig haft speciel god hud. Helt galt er det dog gået de sidste uger, og intet virker. Det går ud over selvtilliden og er faktisk blevet så slemt at jeg har bestilt en tid hos lægen. Er dog ikke meget for p-piller eller antibiotika som jeg går ud fra lægen vil foreslå, så jeg håber meget at vinde din konkurrence, så jeg kan prøve med dette inden.
  Knus Charlotte

 • Olimpia

  Det er også enormt frustrerende i 40-erne at slås med uren hud. Håber at finde det produkt som kan hjælpe mig tilbage til ren hud.

 • Stine øster pedersen

  ᗰEᗪ ᑭEᔕᑌᗪO TᖇIᑎᔕ ᑭå 2 OG 3 åᖇ OG ᗩᒪEᑎE ᗰOᖇ ᔕå Eᖇ ᗰIᑎ ᕼᑌᗪ IKKE ᕼᐯᗩᗪ ᗪEᑎ ᕼᗩᖇ ᐯæᖇET, ᗪEᑎ TᖇæᑎGEᖇ TIᒪ KæᖇᒪIGᕼEᗪ OG ᑭᒪEᒍE OG ᔕKᖇIGEᖇ ᑭå ᕼᒍæᒪᑭ

 • Liv

  Håber at produktet ville kunne hjælpe med minimere mine porer + at min hud går amok fortiden, og selvom jeg har prøvet alt muligt har dette nærmest kun gjort det værre

 • Laura

  Hvis min egen problematiske hud kan få et pænere look, med et sundere og naturligt produkt – så vil jeg da i hvert fald være utrolig glad for at teste! Har prøvet mange, men har en masse allergi og skal selv undgå dem med mange kemiske produkter, parabener, alkohol og parfume. 🙂

 • Mai

  Åh, den hudsygdom ligger også og ulmer i min hud. Min mor og bedstemor har den, og jeg synes, jeg genkender nogle ting i min egen hud. Min mor bruger nogle norske produkter (mon du kender dem?) specielt til rosacearamte, men prisen er ikke helt billig. Jeg vil gerne prøve LACTOclear! Hvis ikke jeg er den heldige, vil jeg virkelig overveje introduktionstilbuddet…

 • Miatilda

  Jeg håber at få en glattere og mere ensartet hud. Selvom jeg er 43 er jeg stadig ramt af urenheder og en ujævn hud tone. Det er så irriterende.

 • Sarah

  Jeg er 38 og har stadig problemhud. Og rosacea. Så jeg tager selvfølgelig også mælkesyrebakterier, men kan ikke komme de frygtelige bumser til livs. Jeg leder med lys og lygte efter en hudplejeserie der virker for mig og den her lyder genial. Så jeg krydser alt hvad jeg har for at vinde! 🙌🏻

 • Malene

  Årh jeg ville blive så taknemlig for at vinde og få muligheden for at prøve dette gratis. Synes jeg har brugt formuer på at prøve mig frem og finde det rette mod min urene hud, der også er meget sart og rosacea der kom allerede i en alder af 25 og som jeg virkelig har været og stadig er meget ked af. Især fordi at hvis jeg dækker meget med make up, så går min hud helt amok med urenheder… Selv om jeg er ved at give op håber jeg da på at dette kan være det rigtige!!!!

 • Annika

  Døjer rigtig meget en særdeles sensitiv, uren og rødblussende hud, og synes det er svært at finde den rigtige pleje. Det ville derfor være skønt at få lov til at afprøve denne 😊

 • Vanesa

  Efter mine 3 graviditeter har jeg fået voksenakne. Har aldrig før haft akne eller problemer med huden. Min hudlæge anbefaler antibiotika som jeg ikke er særlig glad for at tage. Jeg vil prøve at finde noget andet som kan hjælpe mig 🙂

 • Vanessa

  Efter mine 3 graviditeter har jeg fået voksenacne. Jeg har aldrig før haft acne eller problemer med min hud. Min hudlæge anbefaler antibiotika som jeg ikke er helt glad for at tage. Jeg vil gerne prøve noget andet som kan hjælpe min hud 🙂

 • Sarah

  Min acne vil bare slet ikke gå væk. Jeg har prøvet alt efterhånden, og det er så trættende at gå og være ked af sin hud hver dag!

 • ane

  Det ville være skønt at prøve dem. jeg er 24, og jeg har haft akne siden jeg var 12 år. jeg har akne ar, og mine urenheder gør så ondt i min ansigt. jeg har prøvet en hel masse produkter som ikke hjalp. det eneste som hjalp virkede kun et par måneder… krydser fingre 😉

 • Pernille Vejbæk

  Håber på at cremen kan hjælpe på mine urenheder, og tilføre den fugt og den nødvendige pleje for at få en smuk hud! 🙂

 • Marianne

  Jeg har en voksen søn som Fortsat døjer utroligt med uren både ansigt og ryg (mere nu end da han var teenager) – har været igennem diverse penicillin kurer og salve/creme kurer – men alt virker kun lidt i starten for derefter at være uændret – og han har virkelig passet det hele som han skulle – men nu har lægen og hudlægen ikke flere gode idéer udover han kunne forsætte med penicillin – og det er jo prøvet 1,5 år og har blot gjort hans hud tør – så det her lyder som noget helt andet og det kunne være lige det som kunne gøre i forskel.

 • Elena

  Jeg har stadig teenager bumser selvom jeg er midt i tyverne. Jeg håber at denne produkt kunne hjælpe med håndtering af bumser, som dukker op flere gange om ugen. Mit hud er meget følsom og derfor kunne jeg aldrig bruge produkter med Benzoyl peroxide og jeg er derfor meget nysgerrig om mælkesyre kunne hjælpe

 • Ulla Christiansen

  Jeg vil virkelig gerne prøve om disse produkter kunne være læsningen til min sensitive og Rosacea plagede hud. Jeg er træt af, som du også nævner i dit indlæg, at hele tiden være på udkig efter et nyt, bedre og måske beroligende produkt til min hud. Sætter et stort kryds X og håber jeg vinder . Knus Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.