Familieliv,  Mor-livet

This Week #2

kobber celix trappe cebra

atelier september kaffe
Kaffe på Atelier September lørdag morgen inden en lang dag på uni

Oven på en lidt heftig uge, der indebar to dage i Sverige, fagligt arrangement for bloggere, lang arbejdsdag på uni lørdag og et ikke mindre end skønt besøg på Experimentarium søndag, så starter jeg denne uge en anelse forpustet 😉

Ikke desto mindre er jeg klar på den kommende uge, hvor der skal knokles på specialet, som virkelig begynder at tage form. Thomas er afsted med arbejdet to dage i den her uge, og så er det altså en kæmpe hjælp, at børnene selv går hjem den ene af dagene, og at min veninde tager dem med til sport onsdag. Så har jeg kun et barn at hente, og det gør det hele noget nemmere.

Torsdag skal jeg ud at spise smørrebrød hos Aamanns efter arbejde. De fejrer 10 års jubilæum, og jeg glæder mig til at sludre om fremtidsplaner over rugbrødsmadder med min veninde, der ligesom jeg er sygeplejerske og nu læser videre på IT Universitetet.

Lørdagen står på kønsopdelt forældrefest i Vegas klasse. Det er kun mig, der skal afsted til festen, mens Thomas bliver hjemme hos børnene. Babysitter er ikke en luksus, vi er så heldige at kunne benytte os af så ofte, og jeg har et gavekort liggende til PLUTO, så vi vil hellere gemme muligheden for at få passet børnene til en date med hinanden.

Søndag skal vi til børnefødselsdag, og så er der gået endnu en uge fyldt med gode ting.

I får her et par billeder fra det nye Experimentarium, som vi fik lov at besøge inden den officielle åbning d. 26. januar. Børnene har kun været på Experimentarium, da det lå på Papirøen. Men nu er det blevet kæmpe stort, og der er super mange aktiviteter. Selv Vilfred som ikke engang er fyldt to, fandt masser af underholdning, da han vågnede op kort tid før, vi skulle hjem igen. Han havde nemlig taget en ordentlig skraber i barnevognen, mens Thomas fik apfrøvet diverse aktiviteter, og jeg rendte rundt med de store. Min klare favorit var lyslabyrinten, hvor man blandt andet kunne spille musik på lys (Se IG Story). Det var virkelig fint. Jeg nåede desværre ikke den interaktive biograf, men den fik ellers mange fine ord med på vejen fra de andre, som var derinde. Det må blive næste gang!

experimentarium åbning experimentarium åbning experimentarium åbning experimentarium åbning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *