Familieliv

This week

alma islands bryggeSå blev det mandag og hvilken fantastisk weekend, der ledte op til ugen.

Vi nød så meget, at vi ikke havde nogen aftaler. Vi ordnede de praktiske ting og gik ture på Islands Brygge, der blandt andet bød på biblioteksbesøg, fodbold på legepladsen og er besøg på Cafe Alma. Der var heldigvis nogle søde piger på job i går, og de bragte både tusser og gode spil ned til vores bord, så vi havde masser af underholdning!

Børnene tegnede på dugen, Thomas og F spillede 4 på stribe, og Vega og jeg spillede Kalaha. Vi spiste guddommelige cookies – fresh from the oven – og hyggede bare helt vildt i den skønne, dunkle kælder. Sådan en spil-eftermiddag på cafe kan virkelig anbefales! Vilfred holdt ud med godt humør i halvanden times tid. Men så blev han også pjevset over at sidde stille. Så der gik drengene hjem, mens Vega og jeg tog et ekstra spil Kalaha.

alma islands brygge

Nogen i familien er vild med Pokémon 😉

alma islands bryggeJeg er helt høj på weekenden og mit energiniveau er boostet. Jeg er så klar til den kommende uge, der byder på arbejde, fødselsdag, to dages nytårskur med jobbet på et hemmeligt sted (kan slet ikke klare den slags hemmeligheder, men jeg glæder mig), spændende fagligt arrangement for bloggere og en workshop jeg skal afholde i forbindelse med specialet. Jeg har endelig fået afleveringsdato på plads, og den hedder d. 3. marts. Ord kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at blive færdig og komme ud og bruge min uddannelse i er spændende job!

Vi slutter ugen af på det nye Experimentarium på søndag. Dét glæder jeg mig også til at opleve sammen med familien.

alma islands brygge

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *