Tip til den kommende weekend

Den perfekte kande til vand

smuk kande til vand

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}

Jeg har længe ledt efter den perfekte kande til vand. Når man er en familie på fem, får man hurtigt tømt en kande med plads til en liter vand. Derfor var kravet, udover at det skulle være en smuk vandkande, at den skulle kunne rumme nok til, at vi ikke skulle rende frem og tilbage mellem køkken og stue flere gange under måltiderne.

Kanden er nu fundet. Den er både vanvittig smuk og dejlig stor. Der kan faktisk være hele tre liter vand i. Og så koster den kun 299,- hvilket er en ret fin pris til sådan fin en kande. Hvad synes du? Den kan købes lige her.

smuk kande til vand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til den kommende weekend