børnetøj

Forårsfavoritter til børn

foraarsnyheder

annon_blog

Der kommer i disse dage rigtig mange forårsnyheder til ungerne i butikkerne. Jeg har kigget lidt på noget af pigetøjet. Der er flere mærker som ikke har fået deres nyheder i butikkerne, men her er noget af det, som trods alt er kommet.

Jeg er vild med den farverige, blomstrede bomberjakke fra Christina Rohde. Der er da ren kolonihavestil over den, og jeg kan lige se Vega for mig, når hun tuller rundt i haven til sommer. Hun er i øvrigt ekstremt glad for at have en skuldertaske med sig, og den fine frynsetaske fra Petit by Sofie Schnoor vil være helt perfekt til Pokemonkort, perlerarmbånd, og hvad hun ellers slæber rundt på.

Guldprint er (heldigvis) meget fremme både i forårskollektionerne og også til efteråret.  Den smukke navy kjole med print i guld og rosa fra Soft Gallery kunne meget vel gå hen og blive en favorit, som både kan bruges nu her i foråret og helt ind i næste vinter med et par uldne strømpebukser. Knast by Krutter har som altid fine prints med i kollektionen og selvfølgelig også guld. Kombinationen af sart rosa med guldprint med peplum-detaljen er så fin, og den må helt sikkert klikkes hjem!

Med forår følger også regnvejrsdage, som kræver et par lækre gummistøvler. Jeg er vild med, at Petit by Sofie Schnoor har lavet nogle pæne af slagsen. Sorte med glimmer! Whats not to like?

Basisdele med fine detaljer er også altid gode at have i skabet, og der er både den sorte bluse fra Knast med flæseærmer og den bløde leopardkjole fra MarMar Copenhagen rigtig fine bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *