Mor-livet

Sidste uge som specialeskrivende

smuk vase

Nu går jeg ind i sidste uge som specialestuderende. På fredag afleverer vi, og som den planlægger jeg er, regner vi stærkt med, at vi stort set kun mangler at samle pdf-filer og trykke ‘send’ på fredag. Så aftalen er simpelthen, at min specialemakker og jeg mødes på en rar cafe inde i byen, hvor vi klarer det sidste, hvorefter vi spiser en dejlig frokost med bobler. Nogle idéer til, hvilket sted vi skal vælge?

Efterfølgende har min specialemakker sørget for at bestille en massagetid til os begge, så vi kan afslutte hele forløbet med at komme helt ned i gear. Wow det bliver skønt! Det er så rart at kunne arbejde hårdt  hele ugen, velvidende, at der er så laber en fredag i vente!

Nu krydser jeg fingre for, at børnene forbliver raske mandag og tirsdag, hvor Thomas er væk hjemmefra på grund af arbejde.

Jeg ved ikke, om jeg kigger ind på bloggen før fredag. Hvis ikke, så ses vi på den anden side 🙂

P.S. Den smukke vase er fra Ellos og kan købes lige her (reklamelink).

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *