Få lejligheden til at dufte

Sponsoreret video: Vind en rejse til Singapore

Vores store dreng herhjemme drømmer om at komme til en storby i Asien med høje bygninger og masser af lys. Det har han set på Youtube, siger han. Men altså sådan en rejse er nok ikke helt billig, tænker hans mor så. Alligevel kan han dog ikke stoppe med at tale om det, og tanken om en rejse længere væk, er da også spændende! Så jeg har undersøgt, hvad man egentlig kan lave i en af byerne – nemlig Singapore – som man netop nu kan vinde to flybilletter til ved at klikke på videoen herover. Tænk, hvis vi vandt! Det kunne være helt fantastisk at kunne give ham den oplevelse. Han bliver 10 år i år og sikke en gave, det ville være!

Hvad kan man lave som familie i Singapore?

Er Singapore overhovedet en børnevenlig by, tænker du måske? Og ja, det er det faktisk, har jeg googlet mig frem til. For det første vil jeg lige nævne, at man faktisk kan flyve direkte, så ingen tidskrævende og irriterende mellemlandinger. Derudover skulle byen i sig selv være helt fantastisk bare at opleve, fordi den netop er så anderledes end Europæiske byer. Fra Singapore kan man tage en svævebane til øen Sentosa, som er et slaraffenland for børnefamilier. Udover fantastiske sandstrande, kan man opleve Universal Studios, skydive i en indendørs vindtunnel eller tage i en kæmpe forlystelsespark. Og måske kan man lokke sit barn med i Gardens by the Bay, som er en stor naturpark, der består af tre smukke haver med sjældne plantearter. Dét ville jeg gerne se, det ligner noget fra en anden verden. Så smukt!

Har I erfaringer med Singapore som familiedestination?

Husk, I kan deltage om to flybilletter fra Singapore Airlines ved at klikke på videoen herover.

Indlægget er sponsoreret af Singapore Turistråd

2 kommentarer

 • Slet ikke, men er helt syg efter, at komme ud at rejse for tiden. Tror det er årstiden der gør det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Ja præcis! Man trænger 🙂

   Til gengæld synes jeg at forårssolen gør enormt meget ved humøret lige i disse dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få lejligheden til at dufte