Familieliv

This week #3

blomster

Det har været sådan en fin uge. Mandag havde vi otte års bryllupsdag. Vi havde egentlig ikke planlagt det store, men vi valgte at købe greasy burgere fra Bagdøren på bryggen. De laver nemlig også den skønneste vegetarburger. Børnene ville helst have pasta pesto, så det rørte vi lynhurtigt sammen til dem. Vega var ultra sød og omsorgsfuld og hjalp med at dække bord og finde ting, der var lyserøde for at gøre det så “bryllupsfarvet” som muligt, som hun sagde. Lyset skulle i øvrigt også slukkes, og så sad vi der i mørket og hyggede os og snakkede om dagen, der var gået.

img_8134 img_8132

Senere på ugen var jeg forbi CIFF Kids modemessen og se på næste sæsons børnemode. Marmar har især lavet nogle virkelig flotte ting, og glæd jer til deres flyverdragt der til næste vinter kommer med print. Knast by Krutter besøgte jeg også, og der var også nogle virkelig fine prints i sigte. Someday Soon var jeg også forbi, og der kommer både skoletasker og fede sko til de store drenge. Meget mere nåede jeg desværre ikke, fordi jeg havde så kort tid. Jeg er ekstremt træt for tiden, måske fordi jeg både arbejder, skriver speciale og kigger på potentielle jobmuligheder, til jeg er færdiguddannet til april. Der er mange ting på spil omkring fremtiden, og det fylder i tankerne. Men mest af alt fordi det jo er så sindssygt spændende, hvad der kommer til at ske 😉

I morgen står programmet på en tur på Den Blå Planet, hvor vi skal se på nyt PLAYMOBIL-tema. Det er kun mig og de to store, og jeg glæder mig til en eftermiddag med de to.

Rigtig god weekend!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *