Familieliv,  Rejser

Hjemme igen fra en eventyrlig weekend

disneyland paris 25 år

{Reklame – Disneyland Paris havde inviteret Copenhagen Kiddo på pressetur}

Vi er hjemme igen efter den mest eventyrlige weekend vi begge nogensinde har oplevet. Vi ankom til Paris fredag ved middagstid, og siden da har vi stort set ikke siddet stille. Der var lagt et spændende program, og der er gået mange kilometer i den her weekend.

Disneyland Paris 25 års jubilæum

Disneyland Paris 25 års jubilæum er netop skudt i gang, og i den forbindelse var vi inviteret derned til det største presseevent, de har haft til dato. De har arbejdet på de forskellige shows i til jubilæet i de sidste fem år. Faktisk gik de i gang med at idéudvikle og planlægge kun måneder efter Disneyland Paris’ 20 års fødselsdag. Så forestil jer, hvor gennemført og spektakulært det hele er. Folkene bag er helt vildt passionerede omkring deres arbejde, og det skinner virkelig igennem.

Stemningen var fantastisk og magisk, og vi kunne sagtens have brugt længere tid til bare at suge stemningen til os.

disneyland paris 25 årDen første autograf i bogen bliver givet af skønne Anders And

Vi har haft guide med os rundt, som har vist os både (alt for) vilde forlystelser og de smukke og de sjove. Vi er simpelthen høje på den her oplevelse, og jeg glæder mig til at fortælle meget mere om Disneyland Paris og hvad man kan opleve dernede, hvilket hotel vi boede på osv. for jer, som måske overvejer en familietur derned.

Det har været så dejligt at være helt alene afsted med Vega. Vi har hygget os helt enormt, og på trods af, at der var to senge på vores værelse, så puttede vi i samme seng bare for hyggens skyld. Lørdag aften var vi inviteret til gallamiddag, og dét at gøre sig klar og blive fin i tøjet sammen var så fantastisk! Jeg under enhver mor (og far) at komme på tur med et enkelt barn ad gangen. Det kan altså noget! Her er lidt billeder fra aftenen

disneyland paris 25 år

disneyland paris 25 års jubilæum

Jeg vil sige godnat for nu, og så vil jeg glæde mig til at fortælle små historier fra Disneyland meget snart. Find gode tilbud til ophold i Disneyland Paris lige her (reklamelink).

Sov godt <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *