Familieliv

Mor-datter-tur i sigte og et svært valg

disneyland paris 25 års jubilæum

Jer der følger med på Instagram har måske gættet det. Vega og jeg skal alene afsted på pigetur. Vi glæder os begge afsindig meget til at komme afsted. Bare os to. Turen går til Paris – helt præcis til Disneyland Paris, hvor vi skal være med til startskuddet på deres 25 års jubilæum.

Det bliver en kæmpe oplevelse, og jeg har siden, jeg var barn, drømt om at opleve det. Selve turen er en pressetur, hvor der er helt fastlagt program. Vi skal se en hel masse, og jeg er sikker på det bliver rigtig spændende. Flere har spurgt mig, hvordan jeg kunne vælge mellem de to store. Nogle har også været overraskede over, at jeg involverede dem i beslutningen. Det er jo mig der er den voksne, ikke? Skal de overhovedet involveres?

Men jeg ville på ingen måde have, at nogen følte sig overset, og derfor valgte jeg at tale med dem om det. Først var vi blevet enige om, at F skulle med som en slags fejring af, at han fylder 10 (!) år i år. Vi havde så aftalt, at Vega måtte vælge en tur, når det blev hendes tur til at fylde rundt.

Efter lidt betænkningstid kom min store og følsomme dreng dog ud til mig. Han havde tænkt meget grundigt over det her med det fyldte program. Jeg havde nemlig fortalt, at det jo egentlig er en arbejdstur, og at man skal deltage i det program, der er blevet lagt. Man kan ikke bare bruge eftermiddagen på værelset, fordi man er træt. Han var derfor bange for, at det blev for meget, og han syntes, at lillesøster skulle have muligheden, og at vi i stedet skulle planlægge noget andet for ham. Og når jeg tænker over det, så giver det faktisk rigtig god mening. Vega ELSKER at opleve en masse på en gang, og kan sagtens rumme det. F derimod har brug for at trække sig tilbage en gang imellem. Og jeg er faktisk stolt over, at han kender sig selv så godt, og træffer så svært et valg.

Derfor kunne han fortælle Vega, at det i stedet blev hende, der skulle afsted, og hun blev selvfølgelig jublende glad. Nu skal vi bare have planlagt en forlænget weekendtur for ham, hvor der er indlagt masser af cafe- og hyggetid og et par gode oplevelser.

Men først vil jeg glæde mig til på fredag, hvor Vega og jeg tidlig morgen flyver afsted og et øjeblik glemmer alt om, at jeg fire dage senere har min sidste eksamen på ITU. Jeg kommer til at lave IG-stories derfra, og jeg håber I har lyst til at kigge med.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *