Familieliv

Skønheden & Udyret med Disney & Wheat

Disneys Skønheden og udyret med dansk tale

To søde piger klædt på som prinsesser på deres helt egen måde <3 I lørdags havde Wheat Disney inviteret til en hyggelig privat visning af Disney’s Skønheden & Udyret med dansk tale i Park Bio. Jeg var lidt spændt på, om børnene var gamle nok til at synes om filmen. Selv glædede jeg mig helt enormt. Jeg elsker eventyrfilm, og i øvrigt var det evigheder siden, jeg sidst havde været i biografen.

Vi tog både metro og bus og havde en hyggelig tur derud. Park Bio er en fin og stemningsfuld biograf, og der var disket op med popcorn, macarons fra Strangas og lækker saft. Alt hvad der var brug for til en god forestilling.

Filmen var magisk og fuld af spænding undervejs. Jeg var meget tæt på at fælde en tåre, men holdt igen. Folke sad sammen med Nanas og Lisbeths drenge og de sad alle tre med hængende kæbe et godt stykke af filmen, men Vega, der sad med Lisbeths datter havde mest travlt med at komme til det øjeblik i filmen, hvor Belle og Udyret bliver forelsket 😉 Uuuhlala der var stor spænding og masser af fnis!!

Filmen var lige tilpas krydret med humor, så børnene ikke blev for bange, og vi voksne syntes også den var god, og salen grinede flere gange undervejs. Det er en rigtig feel good familiefilm, som jeg er glad for at opleve på det store lærred. Den kan helt klart anbefales.

skønheden og udyret

Vega fik den største ballon, jeg nogensinde har set, med hjem og fik den lige med nød og næppe presset ind i bussen.

Resten af weekenden blev brugt på rengøring, afslapning og eftermiddagshygge omkring et dejligt bananbrød.

Den kommende uge byder på arbejde, eksamensforberedelse, event om kosttilskud og selvfølgelig vores længe ventede tur til Disney Land Paris.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *