Familieliv

This week #4

disneyland paris 25 års jubilæumDer er da vist gået et stykke tid siden, jeg fik postet et #thisweek.

Denne uge bliver lidt hektisk! Jeg har nemlig store ting på programmet. Et styk kandidatforsvar senere på ugen optager mine tanker. Heldigvis fik Disneyland-turen fjernet fokus lidt fra nervøsiteten 😉 I får lige et billede af to glade typer fra den tur!

Men inden jeg skal forsvare, så har jeg også lige to arbejdsdage på studiejobbet. Jeg kunne godt have brugt en ekstra dag til at læse, men det var ikke muligt. Og det skal nok også gå alligevel. Jeg blev bare lidt overrasket over, hvor hurtigt tiden dog er gået! F*** jeg glæder mig til at skåle i champagne, når det er overstået! Jeg har ret meget pres på lige nu.

Nyt fuldtidsjob venter mig også i denne uge. Faktisk dagen efter eksamen. Det bliver sindssygt spændende, og jeg glæder mig bare super meget til at komme i gang!

I weekenden skal vi endelig ud og åbne for kolonihaven! Ih jeg glæder mig som et lille barn til sæsonen starter igen. I år er der ikke så mange store ting, der skal laves, så der bliver lidt mere tid til, at vi alle kan hygge sammen.

Søndag skal de to store og jeg til premiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven. Dét glæder jeg mig til. Den historie minder mig så meget om min barndom. Jeg håber, at børnene kan lide den! Traileren er her, hvis I er nysgerrige.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *