børnetøj

Den der shoppingoplevelse

shopping børn

I weekenden, inden vi kørte i kolonihaven, rundede vi lige posthuset. Posthuset ligger på Fisketorvet, og da Vega længe har ønsket sig en buksedragt besluttede vi at kigge forbi Zara og H&M. Der var lige blevet fyldt op med masser af fine forårsvarer, og vores øjne vandrede fra den ene lækre ting til den anden. Jeg sagde, at hun kunne få lov at prøve alt (ikke at forveksle med at købe) det, hun ville. Og hun læssede det bare over på mig. Pludselig stoppede hun op med et kæmpe smil og sagde “Mor! Jeg tror det her er sådan det føles, når man shopper!” Og det måtte jeg jo give hende ret i.

Hun fandt mange fine fristelser, og året sandaler blev fundet til den fine pris af 179 kr. Jakken (som sikkert bliver ulideligt varm til sommer) og tasken købte hun for sine egne opsparede lommepenge. Og heldigvis fandt vi en fin buksedragt i H&M. Buksedragten er fra kollektionen lavet i samarbejde med Katie Scott, og den sidder lige i skabet. Den var heldigvis også meget budgetvenlig.

h&m katie scott buksedragt

2 kommentarer

  • Tina KH

    Hvor er hun bare en skøn smuk pige:-)
    Jeg kan godt forstå, at hun faldt for den buksedragt med frække aber:-)
    Ønsker jer en dejlig påske i kolonihaven eller…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *