børnetøj

Forårssko til børnene med rabat

forårssko forårssko

annon_blog

Vi har netop købt forårssko til de to store, og der er lige nu mulighed for at få rabat på forårssko til børnene. Det vil jeg da lige dele med jer. Folkes nye forårssko er et par superfede fra Vans. Egentlig kan han sagtens binde snørebånd, men når man gerne vil skynde sig ud til frikvarter, er det meget bekvemmeligt, at der er velcro, så det kan gå stærkt. De er købt her, hvor de kan fås med 25% rabat lige nu (den dyreste vare kan fås med 25% med koden “355909”) til og med i morgen.

Vegas sneakers er købt samme sted til 199, og hvis man skal i de små størrelser, kan man lige nu få dem til 139 kr. Folkes er i læder, men det er de hvide sneakers ikke. Men hun er så glad for dem, og det generer hende ikke.

Der er masser af fede sneakers til børn at vælge mellem, blandt mærkerne finder I Kavat, Adidas, Converse og mange flere. Og som sagt er der 25% på den dyreste vare til og med i morgen. Der er også masser af fint børnetøj til gode priser lige her.


Obs: Nybestilling på tøj, sko, accessories, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma og Northern Beauty”, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter eller gulvtæpper hos Ellos. Maks. 1 gang/kundenr. t.o.m. 16. april 2016.
Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer eller varer mærket med ”Design by”. Tilbudddet gælder heller ikke Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller Spanx.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *