Børn

Leg med dem fra børnenes yndlingsserie offline

paw patrol legetøj

Sponsoreret af Paw Patrol

Vi elsker, når legetøj rammer flere aldre. Som I kan se på billedet, så var interessen for vores nye legetøj fra Paw Patrol stor hos både stor og små 😉 Heldigvis er de gode til at lege sammen, men som to-årig kan det være lidt svært at storesøster vil lege og hjælpe, når man helst bare vil det hele selv!

paw patrol legetøj

Noget af det, der altid har højnet interessen for legetøjet herhjemme, helt tilbage fra Folke var lille, er at kunne lege med nogle figurer, man kender fra andre kanaler. I ved, når der opstår en genkendelighed og samhørighed mellem barnet og legetøjet. Derfor er jeg glad for at kunne investere i legetøj til ungerne, som de kender fra andre steder, fx de serier, de har streamet på iPad’en.

Ungerne tog det nye legetøj fra Paw Patrol i brug i weekenden i kolonihaven. Jeg havde egentlig regnet med, at det kun var Vilfred, som ville lege med det, men da vi åbnede pakken, droppede alle dét, de var i gang med for at gå med ud i haven og lege.

Apropos indlægget i går, så prøver vi at nedjustere mængden af skærmtid, og derfor var det selvfølgelig også ekstra fantastisk, at børnene allesammen havde lyst til at gå ud og lege offline for en stund. De hyggede sig med legetøjet fra Paw Patrol og talte sammen om den søde serie, hvor man følger den skønne hundehvalpepatrulje, som hjælper, hvor de kan i deres lokalområde.  Men at kunne tage legen med sig og være væk fra skærmen, var super fint, og det giver dem lov til at udvikle videre på historierne sammen og bruge deres fantasi. Det er altid en god katalysator at kende figurerne på forhånd, når de bygger videre på historierne.

p1030092 p1030108

Legetøjet fra Paw Patrol er solidt og har sjove detaljer – især til de mindste. For eksempel er der et håndtag til patruljeflyveren, som gør det nemt for små børn som Vilfred at komme rundt med det (for ham) store fartøj 😉 Han kan få den til at sige forskellige lyde alt efter, hvordan flyets propeller vender.

Patruljeflyveren kommer i en pakke med robothunden. Man kan tilkøbe flere figurer fra serien og på den måde samle på hele legetøjsserien. Det er i øvrigt altid godt, når man nærmer sig fødselsdage. Vores børn elsker i hvert fald, når der bliver mulighed for at tilføje nye figurer til det legetøj, de samler på. I patruljeflyveren er der plads til to figurer i cockpittet og fire i lastrummet, så de nye figurer kan sagtens inddrages i legen på den måde. Figurerne koster kun 70 kr. så når først man har én stor ting, bliver det nemt og billigt at fylde op med mere.

Følg med på Instagram, hvor der i løbet af de kommende dage kommer en skøn giveaway med legetøjet fra Paw Patrol!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *