børnetøj

8 flotte sommerkjoler til børn

sommerkjoler børn

Wooow! Pludselig blev vi da ramt af den danske sommer. Jeg gik fra at køre med vinterjakke og halstørklæde til bare ben på under en uge! Det betyder også, at jeg pludselig har travlt med at få fyldt børnenes skabe op med sommertøj. Derfor har jeg været på udkig efter kjoler, og jeg vil dele lidt med jer til inspiration. Min helt klare favorit, som også allerede er klikket hjem, er nr. 3 på anden række! Den er så smuk og minder mig om en kjole jeg har set hos Designers Remix til mig selv.  Den første, hvide kjole er også gudesmuk. Men ærligt? Hvid går bare ikke særligt godt hjemme hos os. Jeg forstå ikke, hvordan andre formår at holde deres børn rene i den farve 😉

I får links her – fra øverst til venstre mod højre:

1 // 2 // 3 // 4 //

5 // 6 // 7 // 8 //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *