børnetøj,  DIY

{DIY} Pimp dit tøj med patches

patches minnie mouse ørerpatches minnie mouse ører patches minnie mouse ører

{Indeholder reklame – i form af reklamelinks}

Signe fra Plummum tipsede mig om, at hun havde købt patches på eBay for lang tid siden. Det fik mig til at gå hjem og trawle eBay for sjove patches og et af dem var en stor patch i paillet med Minnie Mouse-ører. Og efter turen til Disneyland Paris, tænkte jeg, at det var ret oplagt.

Jeg har netop fået en hel masse hjem, og har brugt Minnies ører bag på Vegas sorte læderjakke (find lignende her på budget). Hun er helt vild med det, og jeg synes egentlig også, at det ser ret fint ud. Det var easy peasy at sy på. Meget nemt at arbejde med, så du skal ikke have de store sy-kundskaber for at gøre kunsten efter.

Det kunne også være virkelig fint på en denimjakke (der er en meget fin jakke på budget lige her)!

De fine Minnie Mouse ører er købt her til ca. 8 kr. I kan også finde dem på billedet nedenfor lige her. Eller hvad med bogstaver i aller sejeste college-stil lige her?

finde strygemærker

læderjakke til børn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *