Familieliv,  Kolonihave

Jeg blev rask

{Indeholder reklame i form af affiliatelink}

Det lykkedes mig at blive rask til brylluppet, så vi kom afsted. Kroppen var noget radbrækket, men det glemmer man i godt selskab, ikke? Der var heldigvis ingen dresscode. Bruden var i den smukkeste sorte kjole, og jeg var faktisk også selv i min sorte favorit fra Designers Remix. Sådan en kjole, hvor man bare ikke ser, når der er spist lidt for meget kage. Og jeg spiste lidt for meget – der var nemlig de lækreste kager fra Strangas, og så kan jeg altså ikke holde mig tilbage! Det var den fineste fest med rørende taler på tre forskellige sprog og kroatisk folkemusik, der på skønneste vis satte gang i dansefødderne og det gode humør!

Børnene blev passet i kolonihaven, og brylluppet var på Islands Brygge. Thomas kørte mig derned i ladcyklen, og så havde vi dejlig kort tur hjem til en heeelt tom lejlighed. Det føltes godt 😉

Vi kom forholdsvis tidligt op i morges, så jeg kunne nå at købe Mors dags-gave til min mutti, inden de skulle hjem til Fyn. Hun havde hjulpet børnene med at købe gaver til mig, så da vi ankom til haven i Brøndby ventede der også mig en masse blomster. Så skønt!

retro elkedel

Vi nåede lige at få en kaffe i haven i det skønne vejr, inden mine forældre tog afsted. Jeg er vild med den fine retro elkedel vi har stående ude i kolonihaven. Den er ikke bare flot – den er også super god fordi den blandt andet har så stor en volume, og så kan den koge vand til en enkelt kop på 55 sekunder! Dejligt, når man er kaffehungrende efter en kort nats søvn 😉 Den er købt lige her.

Havens blomster er så fine lige nu, så I får også lige et par snapshots derfra

haveblog haveblog tulipan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *