Familieliv,  Kolonihave

Vi begynder at falde til

faf52390-6d77-4263-a26d-4403cd33d2e7

kartoffelmad
Kartoffelmad i solen

Vi har haft kolonihaven i lige knap to år nu. Der har, som I ved, været så sindssygt mange ting, der skulle gøres ved huset, og jeg har haft mine opgivende tanker gennem de sidste somre, hvor der har været det ene gør-det-selv-projekt efter det andet. Hvor jeg har stået alene med underholdning af børnene og Thomas har været gemt væk i byggestøv og værktøj.

lilla blomster

I år er det heldigvis anderledes. Der er stadig mange småting, der skal laves. Vi bliver nok aldrig helt færdige. Men. Nu er det hyggeprojekter, hvor det er rart at være der imens vi pusler. Og det er så rart! I den her weekend var der tid til at sidde og slappe af i solen og læse og strikke, mens vi drak en kop kaffe. Og vi kan kigge ind fra havelågen og føle os ret tilfredse med alt det, vi har udført.

kolonihave
nutellamad i solen
kolonihaveliv blog
Post nutellamad 😉

Den her sommer glæder jeg mig helt vild meget til. Det kommer til at være rart. Vilfreds eneste mission er heller ikke længere at bryde ud af haven. Den pointe er også værd at tage med 😉 I dag har han og jeg hygget os med at vande blomster sammen.

Vega var på tur med nogle af naboerne i løbet af formiddagen og F har været på spejderlejr siden i fredags. Så der var mulighed for alenetid med mindstemanden, hvilket han har nydt godt af. Selvom han savnede de store.

ismageriet ørestad

Vi hentede F ved bussen kl. 15, hvor vi mødte en meget glad og beskidt dreng. Vi kørte direkte hjem, smed vores ting og gik til Ismageriets nye isbutik, som ligger 10 minutters gang fra os. Til gengæld fik vi fornøjelsen af at stå i kø en halv time, men så var isen heldigvis helt fantastisk, som altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *