SPONSORERET

Vind FDM medlemskab og Vejhjælp Guld

biltur{ANNONCE – Konkurrencen afholdes af FDM}

Husker I mit blogindlæg fra sidste måned, hvor børnene fortæller om, hvordan jeg er, når jeg kører bil? De overdriver selvfølgelig på det kraftigste. Det ved vi alle, ikke?

Som jeg skrev, så er vi så glade for trygheden ved at have FDM vejhjælp og ikke mindst deres gode rabatter, som jeg også skrev om i indlægget. Men udover rabatter der har med bilen at gøre, så er der faktisk et hav af andre gode fordele ved medlemskabet af FDM. Blandt alle fordelene kan for eksempel nævnes rabat på ferieboliger, hotelophold og forlystelsesparker som BonBon Land, Sommerland Sjælland og LEGOLAND. Man kan også få rabat, hvis man rejser til udlandet og skal leje en bil. Ret fedt, ikke? Hvis man nu som jeg drømmer om en rejse til Toscana, hvor en lejebil ville være nødvendig, hvis man da ikke kører selv.

I det hele taget har FDM en masse gode artikler med tips til kør-selv-ferier, som jeg drømmer om at gøre brug af, når vores yngste er lidt større og kan tales til fornuft på en lang køretur 😉 Apropos lange køreture og børn i bilen, så er der brugbare artikler om og tests af autostole lige her.

Den gode nyhed er, at to af jer kan vinde både medlemskab af FDM og ikke mindst Vejhjælp Guld i, som jeg også skrev om i sidste indlæg hvor man også får mulighed for at få gratis syn af bilen, gratis batteritjek, hjulskift og opbevaring af sommer/vinterdæk. Det er altså en ret god præmie!

For at vinde et års medlemskab af FDM Vejhjælp Guld til en værdi af 1399 kr. skal du blot skrive en kommentar herunder indlægget, og så trækker jeg vinderen om en uge. Du skal være over 18 for at deltage, men det gætter jeg nu også på, at mine læsere er 😉

21.06.2017: VINDERNE ER FUNDET OG DET BLEV TRINE OG RIKKE NEIPART. JEG SENDER EN MAIL TIL JER.

29 kommentarer

 • Karen

  Ja mand, det ville være så fedt! Vi overvejer netop at køre til Toscana i ferien, men bilen siger sådan en klynkelyd, bl.a. når vi kører over bump. Mekanikeren sagde, at det ikke var noget, men den skal da ikke sige sådan en lyd, bilen? Cirka så meget ved jeg da …

 • Signe Op.

  Vi er midt i processen, og overvejelserne, omkring at investere i en ny bil. Og det er egentlig så håbløst åndssvagt, fordi vi for to år siden købte én – men åbenbart valgte vi at ignorere det faktum, at min mand er to meter høj, og vores unger vokser kraftigt mod himlen. Så deres lange ben kan fandme nærmest ikke være på bagsædet længere! Vi har købt en for lille bil. Jamen, flot. Særligt når jeg er uden arbejde, min mand kører over hundrede kilometer om dagen, og vi nok ikke kan undgå tab på den, vi har nu. Suuuper! Arhmen, hvor dum kan man være?? Og hvor er bilmarkedet en jungle, synes jeg. Jeg har været ved at foreslå min mand, at vi måske skulle ofre pengene på et FDM-medlemsskab. Jeg bilder mig ind, at de kan hjælpe med at guide os.

 • Susan Juul

  Jeg ville elske at vinde vejhjælp guld, da børnene og jeg kører rigtig meget rundt i Danmark, da familie og venner er godt spredt lige fra tante i Sdr. Jylland til mormor i Kbh.

 • Danni Pedersen

  Ville være til stor gavn for mig og mine børn når vi forhåbentlig snart skal ud og se på en nyere og større bil. Eller at være sikker på at kunne komme helt frem og tilbage når vi skal på ferie. 👌

 • Filippa

  Vi er på udkig efter vores første bil og dermed også vores første bilforsikring, så et gratis medlemskab hos FDM ville være skønt .

 • Camilla Hovej

  Vi har faktisk aldrig prøvet at have FDM vejhjælp, så det kunne da ære fedt at teste om de lever op til deres ry 🙂

 • Jacob Neipart

  Jeg har haft FDM for mange år siden og jeg synes, at man får meget for sin penge. Det kunne være fedt at vinde et medlemskabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.