Familieliv,  Kolonihave

Bye bye kolonihave

kolonihaveBilen var pakket. Med regntøj, udstyr og en masse god mad til weekenden til alle fem. Hold nu op, jeg glædede mig til en weekend i kolonihaven. Vi var i Norge i sidste weekend, så derfor var savnet til vores lille oase større, end det plejer. Planen var indendørshygge, hvor det var tilladt at spise i sofaen, pakket ind i tæpper. Vi havde downladet de sidste to Harry Potter film fra iTunes og havde glædet os til at se dem, imens regnen hamrede på taget.

Men bilen ville ikke starte. Vi fik fat i noget vejhjælp og ventede en lille time. Men heller ikke hans startkabler kunne få gang i vores gamle bil. Den var helt død, sagde han. Så vi fik læsset alt ud og sjoskede skuffede tilbage til lejligheden på fjerde med alt vores habengut.

Nu står bilen på et værksted, som først åbner på mandag. Så ingen kolonihave i denne omgang. Thomas har taget en ekstra uges ferie i næste uge for at nå nogle håndværksmæssige ting derude, som halter. De skulle klares, inden vores fællesferie, så vi for en gang skyld kunne holde ferie alle sammen, uden at han stod begravet i værktøj. Vi er dødærgerlige.

Nu  vil jeg sætte mig ned og lægge planer for, hvad vi så skal lave. Måske det bare bliver Harry Potter herhjemme i stedet for. Eller måske har du en god idé?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.