Familieliv,  Mor-livet,  Shopping

En uge til ferie og et fint sommersæt

fint sommertoej

annon_blog

Om en uge kan jeg endelig holde ferie sammen med familien, og nu begynder trangen også at komme. Næste uge på kontoret bliver nok en anelse tomt, for de fleste kollegaer er startet op. Men det betyder at der er ro til at få de sidste arbejdsopgaver færdige, så jeg kan gå på ferie med god samvittighed. Thomas har allerede haft en uge, hvor han har knoklet i kolonihaven, så der er ro på, når vi har fælles ferie. I næste uge holder han fri med børnene.

Til gengæld er bilen lavet, så vi er klar til ferie, og vi er draget i kolonihaven, hvor weekenden står på min nevøs fødselsdag hjemme hos min bror, som har fire børn. Så der bliver gang i den, og børnene glæder sig helt vildt! Jeg håber at få gang i strikketøjet igen. Jeg var gået i gang med en lækker og nem sweater til mig selv, men havde smidt opskriften væk og var derfor kommet fra det igen. Heldigvis var jeg så heldig, at butikken ville sende mig den på PDF, så nu er jeg i gang igen. Jeg strikker på 15 mm pinde, så det går virkelig stærkt, og hvis jeg bare er lidt ihærdig, burde der ikke gå lang tid, før jeg er færdig.

nolita sweater

Egentlig vil jeg også vise et sæt sommertøj frem, som er ret fint. Lidt flæse og lidt glimmer, I ved. Som bonus er det endda et budgetkøb 😉 Jeg har manglet lidt skjorter, hvilket ikke er noget jeg har gjort mig så meget i tidligere, fordi min stil egentlig er mere afslappet. Men på arbejde er det rart at kunne tage skjorte på.

flæseskjorte glimmershorts

Skjorten er dejlig let i stoffet, og den har mange fine detaljer med bl.a. flæser og den høje hals. Det bedste af det hele – den skal ikke stryges 😉 De glitrende shorts kan bruges både til hverdag og fest, og dem er jeg allerede blevet ret glad for!

Skjorten med flæser har jeg købt her, og shorts med glitter her. Sidstnævnte er lige nu på udsalg, og alle størrelser er tilbage. Hvis de skulle blive udsolgt, har jeg også fundet dem her.

YAS shorts med glitter

Jeg skylder jer også en update på zz cremen. Jeg håber jeg kan nå at lave den her i weekenden. Jeg kan sige så meget, som at jeg er ekstremt tør i ansigtet. Men det forløber helt som jeg havde regnet med. Mere om det i næste indlæg.

Dejlig weekends folkens !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *