Mor-livet,  Shopping

Smuk maxinederdel på budget og en hyggelig sommerhustur

maxinederdel sortreklame-langFredag og lørdag har vi være på sommerhusvisit hos Nana og hendes familie. På vejen smuttede jeg forbi Brugsen og hentede min nyeste pakke fra Ellos. I pakken var der blandt andet den fineste maxinederdel, som jeg havde glædet mig så meget til at prøve på. Det er altid lidt usikkert at forudsige kvaliteten og hvordan sådan en nederdel vil falde. Men jeg siger jer – den er SÅ flot på. Stoffet er lækkert, og ser ud og føles næsten som silke. Den kom på i dag, da vi gik til stranden og den kommer til at sidde på mig meget af sommeren. Nederdelen er tilmed på udsalg lige nu til 349 kr.

I dag satte jeg den sammen med en t-shirt, men jeg tænker den vil være helt perfekt til en fest, hvis du sætter den sammen med en finere bluse. Måske en smuk blondebody? Eller en pæn skjorte?


Find flere skønne nederdele på udsalg her, her, her eller her


Sandalerne på billedet er også et nyt køb, som jeg er glad for. Det er modellen Flora fra Vagabond, som jeg var så heldig at finde på udsalg. Find dem her. Eller uden lak til halv pris lige her. (Lignende på udsalg her og her).

sandaler

Sådan et sommerhusvisit hos venner kan i øvrigt anbefales. Vi har spist (og spist og spist), været på stranden, slubret drinks og snakket en hel masse. Børnene har i øvrigt også hygget sig helt vildt! Her er et par stemningsbilleder. Tjek lige Nanas ultra seje ishus, som også blev taget i brug i weekenden.

0ddf0046-7442-4b37-b958-75dea370d3a5 0e3ee71c-5081-43aa-bea7-891d20a85420voxtrup copenhagenkiddo img_1501  3b3a3860-5015-4f17-9cd7-a7a50ead28e3

Jeg fik strikket lidt videre på min sweater, som jeg glæder mig til at varme mig i til vinter. Ret perfekt til maxinederdelen i øvrigt 😉

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *