Mor-livet,  Shopping

11 feminine favoritter

favoritter efteraar

reklame-links-streg

Jeg fik slet ikke shoppet en eneste lille ting til mig selv i London. Derfor sidder jeg nu og finder en masse gode ting online. Jeg har tre fine shoppeindlæg på bedding, fordi der er landet så mange skønne efteråsnyheder på hylderne. Første er 11 feminine favoritter. Jeg er en nederdelpige, som en veninde en dag sagde til mig. Og det skinner igennem her. Mange af fundene er på budget, men der er et par enkelte, som ikke falder ind under den kategori.

Den sorte top med korte ærmer er rigtig så smuk med dine fine detaljer, både på jobbet og en aften ude med veninderne. Den må gerne blive min, men den er lidt pricy. Til gengæld ved jeg, at det er et item, jeg vil være glad for længe ligesom de andre styles, jeg har fra Designers Remix. Jeg bruger dem igen og igen.

Den mørkeblå nederdel kunne være så fin til, hvis man er til mørkeblå og sort sat sammen. Det er jeg.

Den sorte basiskjole er altid god på de dage, hvor vejret er gråt, og man er for træt til at sætte noget sammen. Til 200 kr. er det altså et godt køb til efterårsgarderoben.

Den sorte nederdel med mønster er noget af det fineste. Det er heller ikke et budgetkøb, men den kunne til gengæld godt gå hen og blive en klassiker i garderoben. 1600 kr. Hvis prisen er lidt for meget, er der en lignende nederdel her til en brøkdel af prisen.

Striktrøjen med prikker er bare for sød og kan bruges til det hele.

Nederdelen med blomsterprint har lige den længde, jeg går og drømmer om. Den er så fin til efteråret med en let strik (jeg pønser på at strikke “ingendikkedarer”-sweateren, som florerer på Instagram).

Den langærmede sorte top er perfekt til arbejdet til et par jeans eller en nederdel. Den koster 200 kr.

Denimskirtet med knapper ligner et jeg allerede har. Det har jeg til gengæld også været vildt glad for, så måske I også ville blive det. Det koster endda kun 160 kr. Denimnederdelen i dette snit er nu også fin, og den koster kun 180.

Den grønne kjole er et fund til prisen. Jeg elsker den farve, og så koster den kun 190 kr.

Den fine mønstrede kjole fra Sofie Schnoor er ligesom den sorte basiskjole også skøn at have til de dage, hvor det skal gå hurtigt. Bonus ved den her model er, at den skjuler topmaven de dage, hvor der er røget for mange kulhydrater indenbords 😉

Den lange nudefarvede glimmerkjole er så perfekt til formel fest eller nytår! Den ville jeg i hvert fald ikke have noget imod at bære. Det er endda et budgetkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *