Børn

L.O.L. Surprise dukker

L.O.L. Surprise dukker

annon_blog

 

En ny legetøjsserie, L.O.L. Surprise har set dagens lys i de danske legetøjsbutikker, og Vega har testet det. Legetøjet er allerede en kæmpe succes i andre lande, hvor det er stort set umuligt at få fat i. Hvis jeres børn får lov at se YouTube, så er I måske faldet over de populære unboxing videoer, hvor børn pakker legetøj ud.

L.O.L. Surprise har ladet sig inspirere af dette fænomen, og har skabt de fineste legetøjskugler, som har overraskelser i hele 7 lag!

Vega havde endnu ikke hørt om L.O.L. Surprise dukkerne, så hun gik meget spændt til opgaven, og jeg fortalte hende ikke, hvad det gik ud på. Det var SÅ spændende, og ikke som noget andet hun havde prøvet før!

L.O.L. Surprise dukker

L.O.L. Surprice dukkerL.O.L. Surprise dukker Lagene kan trækkes af med en lille lynlås, som er tegnet på. Mellem hvert lag er der så en overraskelse.

De 7 lag i L.O.L. Surprise er:

  1. Klistermærke med ledetråd
  2. Samleklistermærker
  3. Miniature vandflaske
  4. Sko
  5. Dragt
  6. Moderigtigt tilbehør
  7. L.O.L. Surprise dukke med vandoverraskelse

Jeg forudser at ledetråden i det første lag bliver rigtig sjov, når man begynder at have samlet sig nogle dukker. For så kan børnene allerede fra start begynde at gætte, om de nu har fået én af de dukker, de mangler i samlingen.

Dukkerne er oplagte at bruge, ligesom man bruger byttekort, da man nemt ender med at have to ens. Vi har f. eks. fået to rockbabyer, så Vega glæder sig umådeligt meget, til veninderne begynder at samle på L.O.L. Surprise dukker, så de kan bytte indbyrdes.

I hver pakke følger der en oversigt med over, hvilke dukker, der findes. De er kategoriseret og en af kategorierne er de sjældne dukker, som man altså skal være rigtig heldig for at få fingrene i.

L.O.L. Surprise dukker

Der er fine detaljer gør dukkerne ekstra sjove, og vi synes især de forskellige sko er fine. Den ene dukke havde ruleskøjter. Mega sejt, ikke?

Hver af de store dukker kan enten græde eller spytte, når hun får noget at drikke, og hun kan glitre eller skifte farve, når hun kommer i bad. Så legen fortsætter altså efter udpakningen de de søde dukker.

L.O.L. Surprise dukker

L.O.L. Lil Sisters

Kuglerne kommer i to forskellige størrelser. Udover de store kugler med L.O.L Surprice dukker, findes der også en mindre kugle med L.O.L. Lil Sisters. I de små kugler er der 5 lag, og de små dukker har også en vandoverraskelse, når de kommer i bad.

L.O.L. Surprise dukker L.O.L. Surprise dukker L.O.L. Surprice dukker

Priser på L.O.L. Surprise

L.O.L. Surprise kommer i butikkerne fra denne uge og jeg forudser, at det bliver en kæmpe dille. Hvad tænker I? Priserne ligger på 99 kr. for den store og 69 kr. for den lille.  Indtil videre har jeg set dem i Bilka, men de kommer selvfølgelig også i flere webshops og legetøjskæder. De er perfekte til adventsgave eller fødselsdagsgave i både børnehaven og de mindste klasser. Vi plejer gerne at gå nogle stykker sammen om gaven til børnefødselsdagen, og så er kuglen da en virkelig fin idé. Synes I ikke?

I kan med fordel følge Amotoys, som står for lanceringen af dukkerne her i Danmark. De er både på Facebook og Instagram, hvor de deler billeder og videoer af L.O.L. Surprice, så I kan se flere små film med dukkerne, men også alle de andre fine sager, som Amotoys deler på deres side.

Herunder kan I se et par fraklip fra vores første oplevelse med L.O.L. Surprise.


Tak fordi du læste med. Vil du læse mere om det legetøj, vi kan li’, så find meget mere ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *