Familieliv

Ugen der gik – hverdag igen

foerste skoledagFørste uge tilbage i hverdagen efter en dejlig lang ferie er nu gået. Jeg havde både frygtet den og glædet mig. Det er nu gået fint, morgenerne er stadig hektiske, men det er lykkedes os at være samlet og klar kl. 7 hver dag. På den måde når vi at spise morgenmaden sammen i fred og ro – dog har der som regel været et par diskussioner eller to forinden. Det er guld værd at starte dagen på den måde, altså med en lille samling af familien.

Børnene startede i 2. og 3. klasse og havde første skoledag mandag. Derfor tog jeg tidligt fri fra arbejde, så de kunne blive hentet tidligt, så vi kunne få en is i solen. Det gør vi hvert år. Min store dreng fik hilst alle 0. klasserne velkommen med flag, high fives og sang i hallen. Det er en tradition hvert år, og jeg tror, at 3. klasserne nyder det lige så meget som de små nye. Og det er en ret hyggelig måde at skyde skolestarten i gang.

Jeg har haft mit akupunkturgrej fremme for at behandle min datter, som har været max plaget af myggestik denne sommer. Nu håber vi 7-9-13 på, at de holder sig væk. Hun var i øvrigt mega sej til at få nåle, men de kommer også fra en lyserød hjertebox, så hvor slemt kan det lige være? 😉

img_2250

Weekenden bød på hyttetur for vores største. Det var en oplagt mulighed for at invitere en af mine datters veninder på overnatning. De hyggede sig gevaldigt og fik et minimum af søvn. Jeg venter bare på, at facaden krakelerer på et tidspunkt i dag. De stod op kl. 5 hvorefter snakken gik inde i stuen 🙂

pigetøj
Jeg fik shoppet lidt i går, og fandt en masse fine sager til, som vi for en gangs skyld kunne blive enige om. Det er nemlig langt fra altid, vi deler smag 😉 Det er altsammen fra Zara på Fisketorvet.

Thomas havde forældretjans til hytteturen i dag, og vi andre joinede til lidt sen morgenmad. De var i ungdomsklubben her på Islands Brygge, hvor min søn starter til næste år. Der er både heste, grisen Ida (se den på min Story), to kænguruer, slanger, kaniner og MTV-baner bare for at nævne lidt af det. Det er et virkelig fedt sted, og jeg tror nok, at hele hans klasse glæder sig til at starte der næste år.

img_2334
Jeg fik dette billede sendt fra hytteturen, og det så bestemt ud til, at han hyggede sig.

Vi var kun kommet ind af døren ved middagstid da min datter løb ud af døren for at finde nogle veninder der kunne lege. Hvordan hun holder til det, forstår jeg ikke.

Nu sidder jeg i komplet ro i lejligheden, mens jeg skriver den her opdatering og drikker kaffe. Lillemanden sover gerne en tre timer på trods af hans alder, så det nyder jeg, så længe jeg kan. God søndag til jer, der læser med. Jeg håber I har nydt jeres weekend <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *