lampe højtaler
Bolig

Cool lampe med højtaler til teenageværelset

reklame-links

En lampe med musikafspiller

En lampe til de lidt større børns værelse, som både børn og forældre er vilde med. Findes det, tænker du måske? Det gør det, kan jeg så fortælle. Og så er det endda både en lampe og musikafspiller på én gang. Super smart!

Egentlig havde jeg forestillet mig, at den skulle stå i stuen, og at jeg så kunne slæbe den med rundt, når jeg lavede ting i lejligheden. Hvad bedre end at lytte til musik eller en god lydbog, når man lægger tøj sammen, laver mad osv.? Men den ældste i børneflokken var af en anden holdning, og måske giver jeg efter. Han er nemlig begyndt at interessere sig for både musik, men også for lydbøger. Og så er det trods alt federe at få god lyd ud af en højtaler end at høre den skrattende lyd, der flyder fra iPad’en. Derfor tror jeg, at jeg giver efter. Så må jeg snige til ind og låne den en gang imellem 😉

I modsætning til andre trådløse anlæg, som jeg har brugt, så kan denne nemlig afspille lyden direkte fra min telefon, uden at der skal en speciel app til. Den kører over bluetooth, og det er netop det, der gør det muligt at lytte til lydbogstjenester, hvilket jeg har savnet ved vores Sonos-anlæg.

lampe med højtaler lampe med musikafspiller

Tag lampen og musikken med udendørs

Selve lampen er LED, og den har 8 timers batteritid. Man slipper derfor også for en grim ledning, og lampen står så flot. Udover at tage den med rundt i huset/lejligheden, så er den også bygget til at tage med udenfor. Så får man gæster en aften, kan den tages med i haven eller gården. Lampen og musikafspilleren er nemlig fugtsikret, så den ikke tager skade, selv når duggen falder på. Det er da smart!

Brug lampen i stuen, i børnenes hule, og hvor du ellers kan finde på

Lampen med indbygget musikafspiller er fra mærket IOLux og hedder PIC.SOUND og den kan blandt andet købes her. Og så vil jeg egentlig lige komme med en afsluttende kommentar til overskriften. For den er da så udelukkende ikke kun til teenageværelset. Den er også smuk og funktionel i stuen, på mindre børn værelser. Forestil jer lige at bygge en hule og tage lampen med ind i hulen, mens der bliver sat en god historie for børn på. Wow! Hvilket barn ville ikke elske det?

Selv kan jeg bedst lide lampen med hvidt lys, men der er en masse muligheder for at vælge forskellige farver. Du kan tilmed indstille den til at blinke i takt til musikken i forskellige farver. Der følger en fjernbetjening med, som er meget nem at gå til.

Se den for eksempel i blå her

blinkende lampe med musik

— BLOGINGLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED JOLLYROOM–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *