Børn

Den dag lommepengene blev brugt op

build a bear med rulleskøjter

Da F og jeg var i London så vi noget, som vi var helt enige om, at Vega ville elske. Nemlig en Build a bear på rulleskøjter. Vi havde sådan lyst til at købe den med hjem, men noget sagde mig, at en stor del af oplevelsen ved at købe de bamer er, at man selv er med til at bygge dem. Så vi lod være, men fortalte hende om dem, da vi kom hjem. Siden har hun drømt om at bruge sine lommepenge på at komme i Build a Bear-butikken ved Tivoli.

Lørdag efter vi havde været på Frugtfarmen, tog Thomas derfor afsted med hende og F. Selve bamserne er jo ikke så dyre, men hold nu op, det bliver en hel formue, når først tudstyret er købt. Thomas havde ikke lige forstået, at man kunne sige nej til de flere af de indbyggede ting, så børnenes bamser fik både en lydboks og tyggegummiduft, og en hel masse tilbehør 😀

Vegas blev klart den dyreste eftersom der skulle købes både sko og rulleskøjter til fire ben. Rulleskøjterne kan selvfølgelig kun sidde fast, hvis bamsen har sko. De har gennemtænkt det ret godt hos Build A Bear 😉

Således gik de mange penge fattigere fra butikken. Vega nok med den vildeste bamse, hun nogensinde kommer til at eje. Og en halvtom lommepengekonto 🙂 Men hu er heldigvis stadig glad for bamser, og hun er så stolt af den her, så egentlig er det en fin ting at bruge sine opsparede fødselsdagspenge på.

pokemon build a beareevie build a bear pokemon rulleskøjter build a bear

Egentlig havde hun en helt klar plan om at købe en hestebamse qva sin nye hobby. Vi havde set en på nettet, som havde det fineste westernudstyr. Men da de kom ind i butikken faldt hun altså for Eevie fra Pokémon.

Det havde været en fin oplevelse at bygge deres bamser og se dem blive fyld og få et hjerte. Ikke mindst at vælge duften. Bamserne fik hver deres fødselsattest, som nu er blevet lagt samme sted som vores egne 😉

Har I også været inde at bygge en Build a Bear, eller er jeres børn slet ikke til bamser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *