hjertelampe
Bolig,  Børn

Den smukkeste hjertelampe til børneværelset

ikon

Sidste vinter lavede vi, som I måske husker, om på Vegas værelse og overraskede hende på hendes fødselsdag (se det her). Hun er stadig så glad for sit værelse, og der bliver (heldigvis stadig) leget en hel masse på det. Jeg siger heldigvis, fordi det allerede er tydeligt, at flere på hendes alderstrin begynder at vokse fra legen. Vi mærker helt tydeligt forskel på legeaftalerne. Der er legeaftalerne, hvor der bliver skruet op for leg og et ekstremt fantasifuldt rollespil (jaaaa, jeg ved det! Jeg må ikke lytte, men det er svært at lade være, når man står i rummet overfor og hænger tøj op).  Så er der også de legeaftaler, hvor der bliver lavet ting som at spille interaktive spil og udforske Musical.ly.

Der skal være plads til at udforske begge dele, for sidstnævnte er heldigvis stadig på et meget uskyldigt plan. Men stadig. De bliver sgu store så hurtigt. Vega har endnu ikke en telefon med simkort, men det har mange af hendes jævnaldrende. Det går stærkt, og det er nok vigtigt at være opmærksom på hvor stærkt. MEN, det var egentlig slet ikke det, indlægget her skulle handle om.

Den hjerteformede lampe til børneværelset

Det skulle handle om hendes finde værelse og den belysning, der skal være på et værelse til en pige i 2. klasse. Ikke for barnligt, men stadig lidt sødt og med sjove former. Og det har vi fundet i den fineste hjerteformede lampe.

Lampen står på to træben, kommer med LED-pære, og den kan justeres i styrke, så den både kan bruges som svagt lys, når man skal falde i søvn, men også som læselampe, hvis man da ellers har et stort nok skrivebord. Hos Vega flytter den lidt rundt. Den er fin mange steder – også på gulvet og på hendes STUVA-møbler, som indeholder størstedelen af hendes legetøj.

Nu til vinter, hvor der er mørkt om eftermiddagen, er det rart med lidt ekstra, hyggelig belysning, når hun kommer hjem om eftermiddagen.

Herunder er lampen taget ned på gulvet, så den kan lyse på det fine legetøjsslot fra Playmobil. Nederste billede tog jeg i stuen, da jeg pakkede den ud. Her gør den sig egentlig også ret godt 😉p1030720

p1030730

Den hjerteformede lampe er fra Mr. Maria og bærer det fine navn Love Is All. Find den lige her.

— BLOGINDLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED JOLLYROOM —

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *