Børn,  børnetøj

Fine nye sko til efterårsgarderoben

efterårsstøvler

 For Ellos

 

Lige som vi troede, at det var tid til de fine efterårssko og  -støvler, som jeg havde købt, blev det heldagsregn i en hel uge! Øv altså! Jeg havde ellers sørget for nye og virkelig pæne sko og støvler til Vega, som har været syltet lidt på sko-siden det sidste halve år. Hun har fået et par søde sneakers og et par chelsea-støvler. Begge fra svenske Kavat, som vi tidligere har været begejstrede for.

Vi er ikke typerne, der sværger til ét bestemt skomærke. Vi vælger fodtøj efter både kvalitet, formål og udseende. Men de brune støvler hun tidligere havde fra Kavat, er nogle af dem, hun har brugt allermest. Selv når hun fik nye sko, tog hun ofte de gamle udtrådte og brune støvler på. Derfor faldt valget også på Kavat nu. Egentlig skulle hun kun have et enkelt par, men de lyse sneakers havde 40% rabat, så de røg med i bestillingen. De kan i øvrigt stadig købes med rabat her.

lyserøde sneakers

Chelseastøvlerne fra Kavat er sorte og dermed ikke så sarte. De er i læder og overfladen er behandlet, så de ikke så nemt får pletter. De er desuden foret med fleece, og ikke mindst dejlige at have på. Jeg har haft et godt øje til støvlerne længe, og nu skulle det være. De passer til stort set alt, så det er en god investering.

kavat chelseastøvler  kavat chelseastøvler

De har dog mest været brugt indendøre på grund af den massive mængde regn. Lad os lige satse på, at der snart er en ende på det! Hvad siger I?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *