Børn

Første gang på ridebanen

ridebanen

Så kom V rigtig i gang med ridningen. Hun skulle egentlig have startet på hold i sidste uge, men der var opstået misforståelse omkring tidspunktet, så vi kom to timer efter holdet var startet. Heldigvis var der en sød sjæl, som gav hende enetime, hvor hun lærte et par tips og tricks om at styre hesten, så hun ikke mødte op forgæves. Det var i virkeligheden nok en rigtig god start.

I onsdags skulle hun så derover alene, og hun var fuld af gåpåmod. Jeg kom et kvarter inden afslutning, og jeg nåede lige at se hende på hesten. Det gik så fint, og der blev både travet og redet ud hænder. Alle pigerne var nye, og de var så seje til det. Ingen tvivl om, at det her er noget V bliver rigtig glad for. Og ingen tvivl om, at det er bedre for hende at starte som knap otte-årig fremfor knap seks-årig, som sidst hun prøvede at starte op. Der var en verden til forskel.

Vi var hos mine forældre på Fyn i sidste weekend, hvor vi kørte over til Skærbæk for at købe en hjelm og nogle ridebukser. Første gang red hun med sin cykelhjelm, men da hun faldt af hesten så vi, hvor dårlig en idé det var. Så det var vigtigt for os at få købt en god hjelm. Vi søgte efter nærmeste ridebutik på Google, og den nærmeste lå altså i Skærbæk.

Vi fik en overordentlig god service, og prøvede en masse ridehjelme af. Vi startede på nogle forholdsvis billige ridehjelme, men endte med at gå med en dyr hjelm fra Casco, fordi den bare sad perfekt! Det var langt over budget, men sikkerheden er sgu for vigtig at gå på kompromis med. V kunne have brugt en evighed i butikken, og hun investerede da også sine egne lommepenge i et par ridebukser og et par handsker. Jeg selv købte et par ridestøvler. Ja! Det gjorde jeg. De lignede præcis sådan et par enkle chelseastøvler, jeg havde ledt efter. Prisen var bare det halve og kvaliteten sikkert det dobbelte. Og jeg har levet i dem siden. Min model er denne her, men der er mange forskellige at vælge imellem lige her, hvis du selv leder efter efterårsstøvler. Jeg skal nok lige dele et billede, hvor jeg har dem på snarest 😉 Som I kan se på mine links, så har butikken altså også en webshop, hvilket er helt perfekt, når vi i løbet af året både skal holde fødselsdag og jul.

Hvis I skal købe noget hos butikken og har spørgsmål, så ring derind. Hun er simpelthen så hjælpsom og tålmodig. Jeg overvejer, om vi bør investere i en sikkerhedsvest også. Er der nogle heste-elskere blandt jer læsere, som vil anbefale det?

2 kommentarer

  • Anne

    Ihhhh, hvor skønt, tænker naboen der er gammel hestepige.
    I min tid var sikkerhedsveste noget for semiprof. springryttere, men i dag er de nærmest allemands eje.
    Hvis hun virkelig bliver hooked, så ville jeg investerede i en (her kommer lægen op i mig). Men jeg tænker, at den (modsat hjelmen) evt. kan købes brugt. Særligt for piger i voksealderen😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *