Børn

Man har et standpunkt… om små børn og sport

fodbold to år

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Er det ikke sådan man siger? Da vi fik vores første barn, var der ikke grænser for, hvad vi gik til. Babysvømning og rytmik, da han var helt lille. Som to-årig blev det afrikansk dans, og som fireårig fodbold. Især fodbold var alt for tidligt – eller også sagde sportsgrenen ham i virkeligheden ingenting. Det gør det heller ikke den dag i dag.

Med tredje barn har vi været ret enige om at vente med fritidsaktiviteter, til han startede i skole eller deromkring. Det er rigeligt med de andres fodbold, basket, spejder og gymnastik. Men så var der lige dét med, at Vilfred fra det øjeblik han lærte at gå har været bidt af en gal fodbold. Fint, tænkte vi. Vi spiller lidt med ham i gården og i kolonihaven.

fodboldbørn
(Se lige hendes ultra seje fodboldstøvler i guld – de kan købes på tilbud via reklamelinks HER eller HER).

Men men men. Så var det, at Vega startede til fodbold. Thomas er den, der står for dette, og han har Vilfred med, så de kan stå og sparke lidt til hinanden imens. Det var bare slet ikke nok til vores lille mini. Der var nemlig et miniputhold, som spillede lige oppe ved klubhuset. Forældrene var med på banen, og det var egentlig mest leg og øvelser sammen med hver sin voksen. Vilfreds eneste mål, hver gang han og Thomas var i klubben, var at invadere banen 😉

Thomas sendte derfor en mail til træneren for at høre, om de måtte prøve at deltage og se, hvordan det gik. Det måtte de heldigvis, og på det tidspunkt tog vi så et nyt standpunkt. For hvor den ugentlige træning var en sur tjans, er det nu en hyggelig stund for Thomas og Vilfred, mens Vega spiller længere nede ad banen. Vilfred elsker det, omend tre kvarter nogle dage er liiidt for meget til hans små ben og store temperament.

Jeg er spændt på at se, om gejsten fortsætter.

toårig fodbold københavn fodbold toårig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *