Mor-livet

Tid til forkælelse hos Atelier Rebul

atelier rebul
Atelier Rebul Belgien – Photocredit: Atelier Rebul

Sponsoreret behandling hos Atelier Rebul

For et par uger siden mærkede jeg den der strammende fornemmelse i brystkassen, der dukker op som en advarende pegefinger. Du har for travlt, Signe, fortæller den mig. Når den kommer, pegefingeren, er jeg begyndt at lære, at jeg skal huske at tage den med ro. Før i tiden, ville jeg køre videre, for jeg mente ikke, at det kunne passe, at jeg ikke kunne overkomme mere.

Sådan tænkte jeg, til der var flere der pointerede, at jeg jo altså har tre børn, en lejlighed, et kolonihavehus og at både Thomas og jeg har et fuldtidsjob og ikke et netværk i nærheden, som står klar til at hjælpe med at hente børn fra institution eller være der, når de er syge. Selvfølgelig er der drøn på nogle gange, og så er det ok at skrue ned for alt det ekstra, som kommer udover, for at læsset ikke vælter helt.

Tilbage til pegefingeren. Jeg lyttede til den, og tog noget tid for mig selv. Meget belejligt blev jeg spurgt, om jeg ville teste en ansigtsbehandling hos et brand, der er nyt i Danmark, Atelier Rebul. Jeg kendte ikke til brandet eller butikken, så jeg var meget nysgerrig på, hvad jeg gik ind til. Det viser sig, at der ligger en meget fin historie bag brandet, og den vil jeg fortælle jer lidt om senere i blogindlægget. Men først skal I se et par billeder og høre om den ualmindeligt fine butik på Købmagergade 7.

Atelier rebul danmarkAtelier rebul danmarkansigtsbehandling købmagergade

Ansigtsbehandling hos Atelier Rebuls kosmetolog

Se lige det loft! De smukke rammer mødte mig, da jeg trådte ind på Købmagergade 7, og jeg fik med det samme en følelse af, at det ikke var sidste gang jeg skulle herind. Kun lige trådt ind af døren, blev jeg taget imod af Kathrine, som skulle give mig dagens behandling. Behandlingen foregik i et lille lokale bag ved butikken.

Jeg blev lagt til rette på briksen med en pude under knæene og fik en dejlig blød dyne over mig. Kathrine forklarede, hvad dagens behandling gik ud på, og så gik hun ellers i gang. Behandlingen bestod af hudanalyse, dybderens, maske og massage i ansigt, øverste del af skuldre/brystkasse og armene. Sidstnævnte var klart det bedste, og mens jeg lå på briksen lettede den strammende fornemmelse i brystkassen. Kathrine var ikke nærig med massagen, som fortsatte ud til det yderste af fingerspidserne. Behandlingen varede en time, og den koster 450 kr. Det er en yderst god pris, og jeg har med hånden på hjertet ikke oplevet så god en ansigtsbehandling før. Mens jeg lå der på briksen, blev jeg enig med mig selv om, at jævnlige besøg i Atelier Rebul bliver regnet ind i budgettet herhjemme fremover. For det er en luksus, der er værd at give sig selv i en travl hverdag.

Cremer til flere hudtyper

Egentlig skulle behandlingen foregå med de nyeste creme de la creme produkter fra deres nye Snealge-serie. Men fordi jeg har så sart så sart en hud, rådede Kathrine mig til at prøve en creme med meget færre ingredienser, som ville være mere mild ved huden. Jeg følte mig i de tryggeste hænder, og fik en rigtig god rådgivning. De sælger alle deres produkter i butikken, og flere af produkterne er ganske prisvenlige.

Historien om Atelier Rebul

Imens jeg lå på briksen spurgte jeg ind til historien bag brandet og om, hvor i verden de har butikker. Kathrine fortalte om, hvordan franskmanden Jean Cesar Reboul kom til Istanbul og åbnede et apotek, som skulle blive grundstenen for det, som senere blev til Atelier Rebul. Apoteket hed Grande Pharmacie Parisienne, og var et af de første apoteker i Tyrkiet.

Senere kom den ivrige unge Kemal til som praktikant. Han gik i lære hos Reboul og sammen lavede de den (i Tyrkiet) ikoniske lavendel cologne. Da Reboul gik på pension første Kemal butikken videre under navnet Rebul Pharmacy, og dette fortsatte i generationer. Det gamle apotek består endnu, og i 2013 lancerede de det nye brand Atelier Rebul, som både producerer parfume og kosmetiske cremer.

I 2017 åbnede Atelier deres første butikker udenfor Tyrkiet. Nemlig i Danmark og Belgien. I kan læse mere om historien her. Hvis I vil booke en tid, kan I gøre det her.

Herunder får I flere stemningsbilleder fra butikken.

ansigtsbehandling købmagergade 0327c375-0c41-4333-b571-569f50ed3585 Atelier rebul danmark  Atelier rebul danmark Atelier rebul danmark

 

 

6 kommentarer

 • Julie

  Hvor ser det lækkert ud! Og rigtig god pris for en behandling. Hvad er status egentlig på ZZ creme projektet? Bruger du den stadig, og fungerer det?

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Hej Julie

   Ja jeg bruger den stadig hver aften. Den har gjort at jeg nu kan gå ud uden foundation, så det er rigtig godt. Men den har ikke fjernet rosaceaen 100%

   Jeg skal dog til at købe min tredje bøtte nu, så jeg ville ikke turde at lade være med at bruge den.

   Og så vil jeg være bedre til at bruge en fugtmaske, for zz cremen giver på ingen måde fugt 🙂

 • Kiki-Sofie

  Hvor ser stedet fint ud. Det minder mig lidt om Le Labo faktisk.
  Tror det er rigtig sundt at du siger fra når presset bliver for stort. Selv har jeg prøvet behandling som Body SDS til at opnå en bedre balance. Det er en mere alternativ behandlingsform, men kan godt anbefales. Har selv blogget om det, og det er altid rart når man kan prøve behandlingerne af først og se om de har den ønskede effekt

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Det er virkelig også fint. Jeg kender ikke Le Labo, det må jeg lige tjekke ud 🙂

   Jeg prøvede Body SDS for en del år tilbage, men jeg havde desværre ikke en så god oplevelse. Det var noget med nogle voldsomme knæk, hvilket jeg ikke brød mig om. Men måske har jeg bare været uheldig med behandleren? Jeg må lige prøve at læse din guide 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.