børnetøj

Tid til termotøj

termotoej 2017

reklame-lang

Så er vi officielt gået ind i efteråret, og nogle morgener er altså lige til den kolde side. Dog måtte jeg smide efterårsjakken på min lange cykeltur her til morgen, da det trods alt ikke var så koldt endnu. Men der går nok ikke længe, før det bliver nødvendigt. Vilfred skal have et sæt termotøj til børnehaven, og jeg ved ikke om jeg får lokket Vega i noget termotøj også – måske hvis jeg viser hende den sorte termojakke med leoprint i guld fra danske MarMar Copenhagen? I hvert fald er der mange lækre styles at vælge imellem til både piger og drenge. Jeg har fundet et lille udvalg her. Flere af sættene kommer i mange farver. Tjek hele udvalget ud lige her, hvor du også finder gode tips om, hvordan du passer bedst på dit termotøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *