børnetøj

Uld til børn på udsalg med 40% rabat

uld børn udsalg rabat

Så kom dagen, hvor vores favorit uldundertøj til børn kom på udsalg. Og ikke bare med lille rabat, men uldundertøjet til børn og baby er nedsat med hele 40%. Jeg har lige klikket en stor ordre hjem, for de to store manglede i den grad at få fyldt skabet op med uld. Heldigvis kan Vilfred arve de to andres, så han har rigeligt. Find uldundertøj til baby her og børn her.

Jeg lærte først mærket Dilling at kende sidste år, da jeg søgte på uld. Jeg klikkede kun et par undertrøjer hjem, for jeg ville lige mærke kvaliteten først. Den skuffede heldigvis ikke. Udover god kvalitet, så har Dilling også værdierne i orden. Alle deres merinould-produkter er GOTS certificeret, og produceret under dyrevenlige forhold, hvor ulden tages fra fårene på en skånsom måde. Dette er desværre langt fra tilfældes for mange andre producenter af uldtøj.

Uldet behandles desuden på deres svanemærkede farveri, så vi som forbrugere kan skåne vores børn for skadelig kemi. Du kan læse meget mere om, hvorfor Dilling er en virksomhed, du gerne vil støtte op om lige her.

Priserne før rabat er også helt rimelige, og når de sætter deres årlige udsalg i gang med 40% rabat, så kan du virkelig købe en meget hjem for ganske lidt – med 100% god samvittighed.

2 kommentarer

 • Rikke Hasling

  Tak for tippet!! 😊
  Køber du både dem u. ærmer, kort ærmet og lang ærmet og bruger på dine børn her til efterår, vinter og forår?
  Dbh Rikke

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Hej Rikke. Som nattøj i de kolde måneder har jeg et sæt med leggings og en langærmer. Men det er kun noget de bruger, når de er kuldskære. Udover det køber jeg kun undertrøjer uden ærmer, som de bruger under tøjet fra nu og frem til maj 🙂

   Dbh Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *