børnetøj

Vælg det bedste fodtøj til børnene til vinter

963ad564-b604-4dcc-b3f1-51103a8a8f4b

Reklame forimages

Om ikke så længe rammer de kolde måneder os, og det er nu vi skal begynde at finde vinterstøvler til vores børn. Nu har jeg efterhånden en del års erfaring med at vælge vinterstøvler, og jeg har over årene udviklet nogle præferencer. Der er flere vigtige faktorer, når det kommer til vinterstøvler. For det første er der selvfølgelig komforten for børnenes fødder, som jo stadig er i udvikling. Derudover betyder holdbarheden også rigtig meget. Vinterstøvler til børn koster, så selvfølgelig skal de også kunne holde til en hel sæson uden at se slidte ud efter den første måned. Børnene er i gang med at teste vinterstøvler fra Ecco, og de har allerede været brugt til fælles havearbejde, da vi gjorde kolonihaven efterårsklar, og på cykelturen til fodbold. Ligesom vores tidligere oplevelser med Ecco, så er børnene også denne gang tilfredse med både komfort og udseende på støvlerne.

Aktive børn og deres individuelle behov til vinterstøvler

vinterstøvler ecco snow mountain vinterstøvler ecco snow mountain vinterstøvler ecco snow mountain vinterstøvler ecco snow mountain

^^Vilfred er i fuld gang med arbejdet i kolonihaven. Han elsker at hjælpe til og være deltagende i haven.^^


På trods af, at vi bor i byen, så er vi rigtig meget på farten. Børnene elsker deres skærme – ingen tvivl om det. Men på trods af det, eller måske netop derfor, har vi fokus på, at de også har et ret aktivt liv. Fysisk aktivitet er så vigtigt at få indført i hverdagen for udover, at det selvfølgelig er sundt at få rørt sig, så fremmer det også børnenes indlæringsevne. Så i en tid, hvor vi sidder mere og mere stille foran en skærm, prioriterer vi det altså ret højt.

Både i skolen og i vuggestuen, er børnene er på ture og en masse på legeplads. Men også i fritiden, hvor fritidsinteresserne lige nu hedder fodbold og ridning for Vega og basket og spejder for F. Jeg har valgt, at vi ikke skal køre i bil til de ting, men vi enten går eller cykler til de hele. Det kan godt tage lidt tid at komme frem, især om vinteren. Derfor skal fødderne holdes varme på vejen. Vi vil ikke høre på brok om kolde og trætte fødder, hvis det kan undgås, vel? Så ville vi ikke komme så meget omkring, som vi gør nu.

Derudover har børnene hvert deres behov i forhold til vinterstøvler. Drengene har brug for nogle vinterstøvler, der kan tåle lidt af hvert. Vilfred ELSKER at være udendørs, og især for F, som går til spejder, er det yderst vigtigt med støvler, som kan bruges lige meget, hvilket vejr han bliver kastet ud i. De går lange ture i naturen, bygger bivuakker, klatrer, og hvad ved jeg.

Støvlerne skal udover at være varme og vandtætte også sørge for, at han står fast på underlaget. Især når det er glat. Derfor er Ecco Snow Mountain Boot den helt rigtige vinterstøvle for ham. Der er god isolering til at holde kulden ude, en Goretex membran, som gør skoen både vandtæt og åndbar. Desuden er sålerne udviklet på en særlig måde, der medvirker til, at børnene ikke glider så nemt. Samtidig er støvlen meget fleksibel, især på de steder, hvor foden bukker, så han ikke får trykmærker her.

vælg vinterstøvler børn 71326341-c3e5-46de-bbe1-47fd6a414d37 vælg vinterstøvler børn ca84d945-a993-4170-8748-eb49fedafc20

Vega ville rigtig gerne have vinterstøvler som både er varme, men også lidt smarte. De må, sagt på en anden måde, gerne være både praktiske og pæne på én gang. Hun faldt for Eccos Ukiuk-model i metallic læder, som både har Goretex-membran, som gør dem vandtætte og (vigtigt!) glitter 😉 De er ultra nemme at tage på, hvilket er super rart, når man har et barn med tålmodigheden liggende på et meget lille sted. De er bløde og komfortable, og hun synes lidt det føles som et par store, varme sutsko. De har bestået testen til UG, når de har skulle bruges på en regnfuld cykeltur ud til fodboldklubben. Og åh, hvilken glæde det var at komme tilbage i støvlerne efter en times træning i regn og blæst.

p1030863

ECCO giver gode råd til dig, der skal vælge vinterstøvler til dit barn

Ecco sætter en dyd i at vejlede forbrugerne i at købe den helt rigtige sko til børn. Ecco har 10 gode råd, og dem synes jeg, I skal se. Det er nemlig rigtig rart at have dem ved hånden, når man skal ud at købe fodtøj til sine små poder.

10 gode råd: Det skal du vide, når du køber børnesko

1. Køb altid 1-1,5 cm længere sko

Fødder vokser hele tiden, og børns fødder vokser i ryk. Faktisk vokser de hurtigt de første to år og omtrent en halv størrelse hver anden måned, hvilket svarer til 2 centimeter på et år. I to-treårsalderen vokser foden en halv størrelse hver tredje måned, hvilket svarer til 1,5 centimeter på et år. Når du skal købe sko til dine børn, skal du altid huske tommelfingerreglen: Der skal være 1-1,5 centimeter fra tåspidserne til enden af skoen.

2. Værd at vide om børnefødder

Der er over 26 knogler og 28 led i foden, og hos ECCO Kids ved vi, hvordan hvert eneste bevæger sig og reagerer. Når man er lille, er fodens knogler bløde og påvirkelige. Derfor har børn brug for sko, der støtter dem og lader musklerne i foden udvikle sig så frit som muligt.


3. Sådan skal skoen sidde

Det er vigtigt, at skoen følger foden, for hvis foden følger skoen, så former skoen fodens udvikling. I Kina syntes man på et tidspunkt, at det var pænt, at pigernes fødder var spidse, og derfor udviklede de fodtøj, der snørerede deres tæer sammen. Det betød, at pigerne udviklede spidse fødder, og det kom de aldrig af med. Så går man i for småt fodtøj, kan man få varige men. Og små børn reagerer ikke altid på, hvis skoen klemmer, og derfor skal vi hjælpe dem.

4. De bedste materialer

Jo mindre børnene er, jo blødere skal sålen være. Når foden, svangen og musklerne ikke er udviklede, så skal børn have en blød sål, som bare følger foden. Fra treårsalderen og opefter kan sålen blive lidt hårdere, for så kommer musklerne og stivheden i knoglerne. Det har også noget at gøre med slidstyrke. Hvis du tager den helt bløde sål og giver en 7-årig dreng, så er den slidt op på en uge. Hos ECCO laver vi alle vores såler selv. Så i vores sko finder du aldrig en sål, der er skåret ud af et stykke gummi og syet sammen med resten af skoen. Vi bruger PU-materiale, der er sprøjtet ind i formen til sålen, og det giver en masse små lufthuller og en god stødabsorbering.

5. Mål af børnefødder

Man får altid målt fødderne, når man køber børnesko i ECCO-butikkerne, hvis børnene er med på den. Det er vigtigt at få målt børnenes fødder professionelt, inden man køber sko, fordi der er stor forskel i størrelserne på skomærkerne. Hvis du selv vil måle, kan du sætte barnets hæl op mod en væg:
1.  Placer dit barns hæl mod væggen.

2.  Markér fodens længste del på et stykke papir. Gør det samme med den anden fod.

3.  Mål længden for hver markering og sammenlign med størrelsesskemaet. Skostørrelsen vælges efter den længste fod.

6. Nye sko lidt oftere

Vi anbefaler, at du måler barnets fod hver anden måned. Og da fødderne vokser i ryk, kan det godt være, at man er uheldig og skal købe to par vinterstøvler på én vinter. Men det er investeringen værd, så dit barn ikke skal gå med dårlige fødder resten af livet.

7. Velcrolukning hitter

Velcrolukning er ganske hot lige nu – selv til voksne. For børns vedkommende er det gode ved velcro, at de kan klare sig selv. Når de er i institution, kan de selv smutte i skoene eller støvlerne, og de kan selv stramme dem, så de sidder behageligt.

8. Den bedste rådgivning

Du får altid den bedste rådgivning hos skohandlerne, og vi kan garantere, at personalet i ECCOs egne butikker eller ECCOs konceptbutikker er faguddannet i at sælge børnesko. For eksempel er der mange ting, der er vigtige at vide, når vinterstøvler til børnene inden længe skal i hus: Er støvlen vandtæt, er det Gore-Tex, eller er det en læderstøvle, som kræver noget pleje? Hvis du ikke giver læderstøvlen imprægnering, så mister den sin fleksibilitet og vandtæthed, og den mister selvfølgelig også det pæne udtryk. Alt dette kan vi rådgive meget mere om i ECCO-butikkerne.

9. Nej til brugte sko

Det er som udgangspunkt en rigtig dårlig idé at arve eller købe brugte sko, fordi sålen allerede er formet og ikke kan gåes til igen.

10. ECCO børnesko

Skoene er lavet til børnenes fødder og er designet til bevægelse. Udover den påsprøjtede sål producerer vi i skind og primært i naturlige og åndbare materialer. Du er med andre ord
sikker på at få en sko, der er god for dit barns fod. Vi giver forældre en mulighed for at give det bedste til deres børn.


Derfor skal du købe børnesko hos ECCO

  • ECCO har mere end 40 års erfaring inden for børnesko.
  • ECCO er en af verdens største producenter af læder.
  • ECCO har ansvarlige designprincipper, som betyder, at skoen altid skal følge foden – og ikke omvendt. Derfor er ECCOs sko/støvler som hovedregel mere komfortable end de fleste andre mærker.
  • Hvis man ikke får det rigtigt fodtøj i de første år, kan man risikere at få udfordringer senere i livet.
  • Hos ECCO udvikler og træner de butikspersonalet til at kunne vejlede ansvarligt – især i forbindelse med salg af børnesko.
  • ECCO har øget indsatsen over for børn og kommer nu ud med en endnu stærkere kollektion, som dels er moderne i stil og farver – men stadig følger ECCOs ansvarlige designprincipper.

Udforsk Eccos store kollektion lige her, hvor der er gratis fragt og nemt retur med en forudbetalt label. Det gør det altså ret nemt at bestille online, når man har den mulighed.

bedste vinterstøvler til børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *