Familieliv

Kaos og kærlighed

dbd368ae-0a12-4aa0-b266-27a8088934a1

Hvor har jeg forsømt at skrive herinde. Sidste uge gik med planlægning af Harry Potter fødselsdag for en hel klasse, to dages seminar med arbejdet, som endte med at jeg kom hjem fredag eftermiddag til en kat i fødsel. Der lå allerede den sødeste og fineste lille killing helt for sig selv. Jeg troede at Pixie var i gang med at føde flere. Der skete dog ikle

rigtog noget.

Den lille killing spiste ikke og vi havde dyrlægen i røret flere gange. Det endte med, at Thomas måtte afsted natten til lørdag og skaffe sutteflaske og modermælkserstatning.

Det fyldte hos os alle begge dage. Jeg tog dog børnene med i biffen søndag til gallapremieren på Den kæmpestore pære af Jakob Martin Strid, som vi har læst et utal af gange. Det var godt for os alle at komme lidt ud, og børnene syntes filmen var mega god. Det var den virkelig også, og ikke mindst flot lavet. Den levede 100% op til forventningerne og især Professor Glykose, som Peter Frodin havde magtbegær stemme til, fik os til at skraldgrine flere gange.

Da vi kom hjem fortsatte sutteflaskeshowet, og det virkede som om det gik den rigtige vej. Jeg gik i gang med at søge efter et par ekstra moderløse killinger, så vores egen kunne få et par søskende, og så vi kunne hjælpe med den mælk Pixie havde. Desværre døde vores egen killing mandag morgen. Det var rigtig trist for både Pixie og børnene (og os voksne).

Det skulle dog vise sig at der er flere moderløse killinger rundt omkring. Killinger hvor moderen er blevet væk, eller hvor folk simpelthen bare har dumpet dem. Det kan mit dyrehjerte ikke klare.

I går blev jeg kontaktet og spurgt om jeg kunne tage fire killinger. Jeg sagde ja til at lade det komme an på en prøve. Jeg skulle se hvordan Pixie tog det efter hendes egen killing ikke var der mere.

Samtidig er jeg alene med alle tre børn i denne uge, så det er vigtigt for mig, at Pixie kan klare det, for jeg har ikke mulighed for at fodre 10 gange i døgnet.

De små killinger kom her til aften, og allerede der et par timer efter ankomst ligger de og putter hos Pixie, som vasker dem og spinder. Kattehjertet smelter!! Jeg håber det fortsætter godt. De er knap fire uger og kan drikke modermælkserstatning fra en tallerken, så selvom Pixie ikke har så meget mælk, tror jeg det går.

Men der er meget at se til, når jeg også er alene med børnene. Derfor valgte vi også at smide alle sundhedsprincipper over bord og bestilte pizza her til aften, som vi indtog foran Vaiana, som Vega længe gerne har ville se. Fantastisk tegnefilm! Har I set den? Jeg havde bestilt Viaplay for at se Outlander, og i går gik det op for mig, hvor mange fede børnefilm der er derinde. Det må udforskes i weekenden 🙂

Gider I læse mere om katte? I så fald holder jeg jer opdaterede på killingesituationen 🙂

d1eb72b8-cd83-4e9a-bd47-e528c86840dc

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *