Familieliv

Natteroderi igen igen

kattekilling sutteflaske

Thomas kom hjem torsdag aften til lidt af en overraskelse. Jeg havde lidt lovet at jeg ikke ville sige ja til plejekillinger, nu hvor vores egen var død. Men hvordan kunne jeg sige nej, når der lå fire killinger et sted uden en mor, og jeg selv havde en mor, som manglede sine? Heldigvis kender han mig, og jeg bilder mig selv ind, at han trods alt elsker mig for, at jeg gør den slags ting i ny og næ. Og så sent som i dag har han ligget og sovet med en i armene. Han holder dog stædigt fast i, at han synes det er pisse irriterende 😉

d3835675-2b70-4219-9bb8-da83b4732d27 fcef0584-7f83-4058-928f-8fcf9d09a54eJeg havde håbet, at killingerne kunne klare sig med Pixies mælk og opblødt killingefoder. Desværre har jeg måtte sande, at det ikke gik. Derfor har vi også haft gang i natteroderiet igen den seneste uge. De skal nemlig have flaske.

Det startede med at være nok om dagen, men forleden nat vågnede jeg, og kunne høre noget der lød som børn, der legede i stuen. Klokken var tre om natten. Det var Vilfred, som var vågnet, og han havde besluttet at tage alle killingerne ud af vores hjemmelavede papkassehjem, så de var løs i stuen og lysvågne. Så de fik flaske og faldt heldigvis til ro igen.

Næste nat var det Pixie der fik vækket alle ved at slæbe killingerne ind i Folkes køjeseng, hvor de havde overskidt hele madrassen, fordi de jo ikke kunne komme ned. Thomas havde ferie, så han tog sig af det, men det krævede også en kæmpe rengøring af sengen og så ud at lave flasker til de små.

Et ekstra bump på vejen

Oveni hatten blev jeg i sidste uge sendt videre til mammografi og ultralyd på grund af nogle forandringer, jeg havde fundet i brystet. Jeg nåede at blive slået helt ud af den, men heldigvis var alt, som det skulle være. Pyyyh! Det har været et par hårde uger, må jeg ærligt indrømme.

kattekillingd47c8dd5-2c4b-4aee-8797-e8eb02e6ac00

58ecaded-39ca-4ba2-ab17-cd24a20a5ab5

Ro på igen

Nu er dog der ved at komme ro på det hele igen, og kattene er blevet gode til at spise foder fra en skål. Nu får de sutteflaske tre-fire gange i døgnet og kan ellers klare sig med Pixies mælk og killingefoder. Selvom det har været hårdt arbejde, så er det også vildt hyggeligt, og de er noget så søde. Jeg håber de finder nogle kærlige hjem om to måneders tid.

f48b6039-924e-4827-b0b3-d794ca3b57e1

Reklame: Vegas kjole er fra Minymo her og skoene er fra Kavat (40% rabat)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *